Holdt sykdommen hemmelig

«Alle elsker Raymond»-stjernens kone Anna Romano nektet å si at hun hadde kreft.

SKJULTE SYKDOMMEN: Ray Romanos kone Anna (t.h) fortalte ikke at hun hadde hatt kreft før hun ble frisk ett år etter at sykdommen ble oppdaget.   Foto: Stella Pictures
SKJULTE SYKDOMMEN: Ray Romanos kone Anna (t.h) fortalte ikke at hun hadde hatt kreft før hun ble frisk ett år etter at sykdommen ble oppdaget. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Anna Romano (48) har det siste året kjempet en hemmelig kamp mot brystkreft.

Firebarnsmoren er gift med «Alle elsker Raymond»-stjernen Raymond Romano (54) og har de siste månedene gjennomgått fire kurer med cellegift før hun i dag er helt frisk. Nå forteller paret endelig om den vanskelige tiden, for å gi håp til andre kreftrammede.

- Vi ønsker å dele vår erfaring og ha en effekt. Vårt mål er å hjelpe folk. Vi unnslapp så vidt, og nå vil vi gi tilbake, sier Ray til magasinet People.


I februar i fjor opplevde Anna alle kvinners verste mareritt da leger fant en kul i brystet hennes. Selv om ingen visste det, mistet hun håret, noe som gikk sterkt utover selvtilliten hennes.

- Jeg er allerede sjenert, og det siste jeg ønsket å gjøre var å gå rundt skallet, sier Anna.

48-åringen er lykkelig mor til barna Alexandra (22), Matthew og Gregory (19) og Joseph (14), men forteller at hun under sykdomsperioden lærte å sette seg selv først.

- Jeg er vant til å hanskes med alles stress, men dette har bare handlet om meg og jeg er egentlig ikke sånn.

I dag er Anna endelig frisk og lever lykkelig sammen med ektemannen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ikke nok med én kjæreste  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer