<strong>BLE PAPPA:</strong> U2-bassist Adam Clayton ble far til en velskapt liten sønn i fjor. Rockeren har holdt familieforøkelsen skjult for omverdenen, og moren skal være en ukjent fransk kvinne.  Foto: All Over Press
BLE PAPPA: U2-bassist Adam Clayton ble far til en velskapt liten sønn i fjor. Rockeren har holdt familieforøkelsen skjult for omverdenen, og moren skal være en ukjent fransk kvinne. Foto: All Over Press Vis mer

Holdt skjult at han ble pappa

U2-stjernen Adam Clayton ble pappa i hemmelighet.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  U2-stjernen Adam Clayton (50) ble pappa i all hemmelighet i fjor.

Ifølge Female First skal bassisten i det irske suksessbandet, som tidligere var forlovet med supermodell Naomi Campbell, ha fått en velskapt liten sønn med en ukjent fransk kvinne.


Claytons talsperson skal nylig ha bekreftet den gledelige nyheten, men nektet å gi noen flere detaljer om fødselen.

Venner av den 50 år gamle superstjernen har fortalt den irske avisen Sunday Independent at rockeren er ekstatisk over familieforøkelsen, og at det å få et barn nå passer ham perfekt, til tross for at han tidligere har uttalt at han elsker å være del av U2 fordi han da får lov til å være uansvarlig.

- Jeg tror en av de beste tingene ved å være i et band er at det tillater deg å være uansvarlig lenger, uansett om det i lengden er en særlig sunn holdning å ha, har han tidligere uttalt.

- Jeg har vel vært heldig i og med at jeg rotet rundt til jeg var i midten av 30-årene, og nå har jeg et mer balansert syn på livet. Jeg tror det å ikke ha familie og barn gjør at jeg vet hva jeg trenger.

Før fødselen av hans lille sønn var Clayton det eneste medlemmet av bandet, som også inkluderer Bono, Larry Mullin Jr. og The Edge, som ikke har barn, og vokalist Bono har tidligere innrømmet at resten av gruppa «levde gjennom» Clayton i mange år.

- Jeg hadde håpet at han skulle gjøre noe sånt som å kjøpe en yacht, slik at vi alle kunne tilbringe tid på den, for alle vi andre har vært for flaue, har Bono sagt.

Naomi Campbell er ikke den eneste supermodellen Clayton har vært koblet opp mot i løpet av karrieren. Rockeren, som kuttet ut alkohol i 1996, skal også ha hatt et forhold til den danske supermodellen Helena Christensen.

Han var også forlovet med kjæresten Susie Smith i ti år, men skilte lag med henne kun måneder før de skulle gifte seg.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Trommeslageren kritiserer Bono

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer