TIL TOPPS: Daniel Franck var svært glad da han vant «Mesternes Mester» på NRK. Foto: NRK
TIL TOPPS: Daniel Franck var svært glad da han vant «Mesternes Mester» på NRK. Foto: NRKVis mer

Holdt seieren hemmelig for kjæresten

«Mesternes Mester»-vinneren var nødt til å holde fullstendig tett.

SEHER.NO:  Lørdag ble det klart at det tidligere snøbrett-esset Daniel Franck (35) er vinner av vårens «Mesternes Mester» på NRK. Men 35-åringen måtte holde den gledelige nyheten hemmelig for omverden helt til den siste episoden var over - også for kjæresten Mariann Thomassen, avlører han til Seher.no.
 
- Ja, jeg holdt tett hele veien, jeg. Det er jo oppgave vår, det. Men det er jo bare bra, det øker spenningen rundt alt egentlig. Jeg synes faktisk det var spennende å se på selv, innrømmer Daniel.
 
I lørdagens finaleepisode konkurrerte Franck mot Andrine Flemmen og Trine Hattestad om å vinne det prestisjefylte NRK-programmet. Etter to nervepirrende konkurranser var det altså Franck som til slutt sto igjen som den store seiersherren.

I dagene etterpå har han fått mye oppmerksomhet.

- Jeg har hatt sinssykt mye å gjøre, så jeg har ikke fått reflektert så mye, egentlig. Men det er tydelig at folk har fått med seg at jeg vant, ja, det har nådd bredt ut! Alt fra 6-åringer til 80-åringer kommer bort til meg for å prate. Det var blant annet en dame godt oppe i 70-årene som stoppet meg her om dagen, forteller Franck.

- Hvordan reagerte kjæresten da du vant da, Daniel?

- Det ble ellevill begeistring! Men sånn er det for oss nordmenn vet du, vi er en stor sportsnasjon og dette ligger jo litt i folkesjela vår. Vi er utrolig engasjerte, forteller Daniel Franck til Seher.no.

Lørdagens «Mesternes Mester»-finale ble sett av 1.121.000 nordmenn.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Dette er Dag Eriks egne klær