MANN OG KONE: Robert Redford giftet seg med sin kunstnerkjæreste i en privat seremoni i Hamburg i helgen.  Foto: All Over Press
MANN OG KONE: Robert Redford giftet seg med sin kunstnerkjæreste i en privat seremoni i Hamburg i helgen. Foto: All Over PressVis mer

Holdt privat seremoni i Tyskland

Robert Redford giftet seg med sin 20 år yngre kunstnerkjæreste...

SEHER.NO: Den legendariske Hollywood-skuespilleren Robert Redford (71) skal ha blitt smidd i hymens lenker med kunstnerkjæresten Sibylle Szaggars (51) i Hamburg, Tyskland i helgen.

Det er People.com som kan avsløre at superstjernen og hans 20 år yngre kjæreste endelig kan kalles for mann og kone.

Årsaken til at paret valgte å holde den svært private seremonien i Tyskland, er at Szaggers opprinnelig er fra landet og dermed ønsket å holde bryllupet der, til tross for at hun har bodd i USA i over 14 år.

Szaggars skal i tillegg ha vært svært opptatt av at presten Frank Engelbrecht, som hun har et nært forhold til, skulle holde vielsen i romantiske St. Catherine Church.

Presten kunne fortelle at paret ønsket en "svært intim seremoni".

Redford, kjent fra blant annet "Hestehviskeren", var tidligere gift med Lola Redford fra 1958 til 1985. De har tre barn sammen.

Han forlovet seg med Szaggars våren 2008, og kunne den gang fortelle at han var svært lykkelig.

- Vi er forlovet og glade for at vi er det. Hun er forloveden min, og det sier alt, gjør det ikke?, sa han smilende den gang nyheten ble kjent.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Redford redd for sola