Holdt på å miste sønnen

- Det lille hjertet hans slo så fort, sier «Idol»-håpet Maria Mohn.

<strong>FIKK SKRYT:</strong> Maria Mohn har fått mye skryt for sin innsats på Idol-scenen. Her synger hun duett med Stian Dalen under de første auditionrundene. Foto: TV 2
FIKK SKRYT: Maria Mohn har fått mye skryt for sin innsats på Idol-scenen. Her synger hun duett med Stian Dalen under de første auditionrundene. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fredrikstad-jenta Maria Mohn (28) har fått mye skryt av dommerne etter at hun dukket opp på den første auditionen til årets «Idol»-konkurranse på TV 2.

Fredag kjemper hun om finalebillett på TV-skjermen, men privat har ikke de siste årene bare vært preget av medgang for Maria.

Sønnen ble alvorlig syk
For fem år siden opplevde hun ifølge Her og Nå nesten å miste sin nyfødte sønn Johannes, etter at han ble alvorlig syk.

Legene oppdaget at noe var galt, da Maria tok med sønnen til kontroll på sykehuset etter åtter uker.

På sykehuset fant legene ut at babyen led av den sjeldne sykdommen Diamond-Blackfan-anemi, som gjør at kroppen ikke produserer nok røde blodlegemer.

- Det lille hjertet hans slo så fort, i et siste forsøk på å pumpe det lille som var igjen av blod rundt om i kroppen. Det hadde nok ikke holdt så mye lenger. Jeg husker legen ropte til oss at vi skulle kommet mye tidligere. Men vi var i sjokk og skjønte ikke helt hva som skjedde. Jeg husker jeg ble kjemperedd, sier Maria til Her og Nå.

Trenger blod
På grunn av sykdommen er Johannes avhengig av blodoverføring hver femte uke for å overleve.

Maria - som sammen med ektemannen Ole Henrik Mohn Pettersen ble foreldre for andre gang for sju måneder siden - er derfor blitt en ivrig tilhenger av å gi blod.

- Blodgiving er livsnødvendig, men det er ikke så mange som tenker over at de faktisk kan bidra med det, sier Maria til bladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg trodde hun hadde fått kalde føtter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer