Holdt på å miste livet etter spontanabort

- Jeg lå bokstavelig talt på dødsleiet, sier popstjernen.

<strong>DØDEN NÆR:</strong> - Jeg lå bokstavelig talt på dødsleiet, sier Lily Allen om de dramatiske dagene i november da hun mistet babyen hun ventet og ble rammet av blodforgiftning. Foto: Stella Pictures
DØDEN NÆR: - Jeg lå bokstavelig talt på dødsleiet, sier Lily Allen om de dramatiske dagene i november da hun mistet babyen hun ventet og ble rammet av blodforgiftning. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popstjernen Lily Allen (25) ble verdenskjent med albumet «Smile», men privat har sangerinnen hatt lite å glede seg over de siste årene.

I 2007 mistet 25-åringen, som flere ganger har sagt at hennes største drøm er å bli mamma, barnet hun ventet med sin daværende kjæreste Ed Simons i en spontanabort.

Gleden var derfor stor da hun i 2010 ble gravid på nytt med sin nåværende kjæreste Sam Cooper, men seks måneder inn i svangerskapet, ble hun rammet av en blodforgiftning, som igjen fikk henne til å miste barnet.

I en ny TV-dokumentar avslører Allen at det kun var små marginer som gjorde at hun ikke selv også døde som følge av sykdommen.

- Det var virkelig på hengende håret noen dager. Jeg lå bokstavelig talt på dødsleiet, men det føltes ikke sånn. Men mine venner reagerte sterkere på at jeg var syk enn meg selv.

- Det var ikke det jeg syntes var det mest tragiske. Jeg brydde meg ikke om hva som hadde skjedd med meg personlig, sier hun i programmet «Lily Allen: From Riches To Rags», ifølge The Sun.

Allen - som allerede har varslet at hun vil prøve å bli gravid igjen i 2011 - hevder nær-døden opplevelsen forandret henne for alltid.

- Jeg følte meg så priveligert som hadde Sam og min familie der. Det er kvinner som er alene, de drar tilbake til en skrekkelig leilighet i 17. etasje og har ikke noen.

- Jeg har aldri innsett hvor bra jeg har det før nå. Jeg har brukt så mye av livet mitt på å klage, sier hun ifølge The Sun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Lily Allen legger seg under kniven

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer