Margaux Dietz:

- Holdt på å kaste opp

Den svenske influenseren måtte operere på nytt etter at hun fikk komplikasjoner.

OPERASJON: Margaux Dietz opererte seg etter at hun hadde slitt med komplikasjoner. Foto: Instagram / Margaux Dietz
OPERASJON: Margaux Dietz opererte seg etter at hun hadde slitt med komplikasjoner. Foto: Instagram / Margaux Dietz Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske influenseren Margaux Dietz (31) har de seneste årene vokst seg til å bli en av nabolandets største profiler på sosiale medier.

31-åringen bruker i kjent stil å dele både store og små hendelser fra hverdagen på Instagram og YouTube. På kanalene har hun til sammen 664 000 følgere. Tidligere har hun også blogget for magasinet Elle og svingt seg på parketten i den svenske versjonen av «Skal vi danse».

Forrige uke la hun imidlertid ut en video på YouTube hvor hun informerte følgerne sine om at hun skulle legge seg under kniven - igjen.

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

- Holdt på å kaste opp

Influenseren hadde lenge slitt med komplikasjoner etter en tidligere brystoperasjon, og hadde fått kapseldannelse rundt implantatene. Det resulterte i at hun ville fjerne dem, skriver Aftonbladet.

Ifølge NHI er dannelse av en bindevevskapsel rundt et implantat en normal fysiologisk respons på et fremmedlegeme. Når en kapsel dannes rundt et implantat, kan bindevevet trekke seg sammen og medføre problemer som ømhet, smerte, og skjevstilling av brystet.

OPERERT: Tidligere «Ex on the beach»-deltaker Ariel Søyland forteller om rumpeoperasjonen hun tok før realitydeltakelsen. Video: Rød Løper Vis mer

Etterhvert fant 31-åringen en klinikk hun følte seg trygg på. Få dager senere kunne hun røpe hun at operasjonen var gjennomført og forsikret følgerne sine om at alt hadde gått bra.

Det var imidlertid ikke bare et kort og enkelt inngrep.

Formen var heller ikke helt på topp rett før hun skulle opereres. Og i et blogginnlegg skriver hun at legen hadde informert om at det var en vanskelig operasjon.

«Fikk en nål i armen, holdt på å kaste opp og besvime (klarer virkelig ikke sånn)», skriver hun videre.

Aftonbladet har ikke lyktes å få en kommentar fra Margaux Dietz.

- Blødde mye

31-åringen var imidlertid svært forvirret og usikker på om legene hadde gjort seg ferdige med operasjonen da hun våknet, eller om de fremdeles holdt på.

«Rundt klokken 20 kom legen og fortalte meg hva som hadde skjedd. Det var en vanskelig operasjon med mye arrdannelse og jeg blødde mye, så det var tøft å høre», skriver Dietz.

HEKTA: 25 år gamle Patrick Mast elsker å gjøre kirurgiske inngrep på fjeset sitt, og har brukt over en halv millioner kroner over årene. Reporter: Christian Wehus. Video: @patrichaflatwood Vis mer

Etter inngrepet hadde hun mye smerter og sov dårlig den første natten. Morgenen etter måtte Dietz fjerne dren som hadde vært festet til brystene siden operasjonen.

«Det var sååå ekkelt, slangene satt omtrent ti centimeter inn i brystene så det føltes som om noen gravde seg inn i kroppen. Jeg føler meg dårlig bare jeg tenker på det».

Influenseren er i YouTube-videoen også helt klar på at det er viktig å tenke seg godt om før man velger å legge seg under kniven.

LES OGSÅ: Har fått «nytt» ansikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer