<strong>FØLER SEG SOM ET OFFER:</strong> Christin Kalve legger ikke skjul på at hun ble svært skuffet over å bli sendt hjem som førstemann fra årets Robinsonekspedisjon. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
FØLER SEG SOM ET OFFER: Christin Kalve legger ikke skjul på at hun ble svært skuffet over å bli sendt hjem som førstemann fra årets Robinsonekspedisjon. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

- Holdt på å kaste opp i øyrådet

Årets første Robinson-exit var mer dramatisk enn det TV-bildene ga inntrykk av... Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Christin Kalve nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Christin Kalve legger ikke skjul på at hun er veldig skuffet over å være den første av årets deltagere som ble stemt hjem fra årets utgave av «Robinsonekspedisjonen».

- Det var egentlig et stort nederlag. Jeg følte jeg hadde mye mer å bidra med. Jeg tror det var en konspirasjon for å få meg vekk. Det er vel en jenteting å få vekk en sterk jente med en gang, sier hun til Seher.no.

Men det var ikke bare selve avstemmingen i øyrådet som ble dramatisk.  Da scenen skulle spilles inn, var nemlig Christin så fysisk nedkjørt at hun holdt på å både besvime og kaste opp foran kamera!

- Jeg hadde fått en sterk vaksine rett før øyrådet og kastet opp rett før jeg skulle inn. Jeg holdt på besvime mens jeg satt i øyrådet, det var ganske dramatisk for meg.

- Jeg tenkte «hvis jeg må snakke nå, så spyr jeg». Jeg fikk mange blikk og smil, men så fikk jeg se hvem jeg hadde med meg. Jeg syntes det var veldig urettferdig og tenkte i mange uker etterpå på hva jeg kunne gjort annerledes.


Christin tror imidlertid det var lite hun kunne gjort annerledes. Hun gir konkurrenten Lillan Ramøy hovedskylden for at hun ble sendt hjem.

- Jeg følte at det var hun som kjørte på hardest og at andre ble «brainwashed» av henne. Jeg tror flere av dem som stemte på meg, angret etterpå, da de skjønte hva de hadde vært med på. Jeg har ikke snakket med henne siden ekspedisjonen.

Også Østfold-jenta Beatrice Bærem (23) - som gikk ned 40 kilo før Robinson -måtte forlate ekspedisjonen i det aller første programmet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gikk ned 40 kilo før Robinson[obj:media:9948]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer