- Holdt på å kaste opp før dansen

Aylar takker fastlegen sin for at hun klarte å gå videre i «Skal vi danse».

LETTET: Aylar Lie og dansepartneren Egor Filipenko var tydelig lettet over å ha gått videre i «Skal vi danse» til tross for at Aylar har slitt med hjernerystelse hele uken. Foto: Stella
LETTET: Aylar Lie og dansepartneren Egor Filipenko var tydelig lettet over å ha gått videre i «Skal vi danse» til tross for at Aylar har slitt med hjernerystelse hele uken. Foto: Stella Vis mer
SEHER.NO:  Aylar Lie (26) tok lettet i mot gratulasjonene etter at hun klarte å komme seg videre i «Skal vi danse» lørdag, tross hjernerystelsen etter fallet i Oslo Maraton forrige søndag.

- Jeg er stolt av meg selv. Jeg har ligget i senga hele uken. Hadde noen sagt til meg på torsdag at jeg skulle danse i dag, hadde jeg ikke trodd på dem, sier hun til Seher.no.

Aylar hevder hun fortsatt er preget av hjernerystelsen. Rett før hun skulle inn på gulvet til sin jive lørdag, holdt alt på å gå galt.

- Jeg holdt på å kaste opp rett før jeg ble ropt opp for å gå inn på gulvet. Heldigvis gikk det bra.

- Jeg føler ikke at jeg gambler med helsen med å være med videre, men jeg hadde ikke lyst til å trekke meg. Jeg bestemte meg for at om jeg så bare satt på rumpa, mens Egor måtte danse alene, var det bedre enn å trekke seg på forhånd.


Seerne sendte imidlertid Aylar trygt videre, mens alpinisten Andrine Flemmen røk ut etter omdans mot TV-programleder og komiker Håvard Lilleheie.

Aylar hadde imidlertid sørget for å ha sin fastlege i salen, i tilfelle noe skulle gå galt. Nå satser hun med legens hjelp å fortsette suksessen i «Skal vi danse».

- Jeg har verdens beste fastlege, som har hjulpet meg med å innse at skal jeg fortsette med dette fremover, må jeg prioritere vekk alt annet. Så neste uke blir det bare søvn og dans, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han overrasket meg med klapset.