- Holdt på å gråte da jeg så det igjen

Maren avslører hvorfor hun tok til tårene i «Paradise Hotel».

TOK TIL TÅRENE: Maren Kallhovd reagerte med å gråte da hun ble beskyldt for å spille de andre deltagerene opp mot hverandre i onsdagens episode av «Paradise Hotel». Her sammen med realitykollega Niclas Wicksell. Foto: TV3
TOK TIL TÅRENE: Maren Kallhovd reagerte med å gråte da hun ble beskyldt for å spille de andre deltagerene opp mot hverandre i onsdagens episode av «Paradise Hotel». Her sammen med realitykollega Niclas Wicksell. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Maren Kallhovd (21) tok til tårene da hun i onsdagens episode av «Paradise Hotel» ble spurt om hvor sikker hun følte seg i TV3s realityserie.

- På en skala fra en til ti, så må det vel bli en, svarte hun, før hun gråtkvalt hevdet at hun var blitt offer for falske rykter om at hun prøvde å spille de andre deltagerne mot hverandre.

Til Seher.no avslører Maren at flere av de vonde følelsene kom tilbake da hun så episoden på TV.

- Jeg holdt på å gråte da jeg så det igjen. Jeg hadde ikke trodd jeg skulle reagere sånn, men jeg er et følelsesmenneske. Jeg begynte å gråte fordi jeg følte at særlig Joachim og Stian rottet seg sammen mot meg, sier hun til Seher.no.

Maren - som ble filmet gråtende i sin egen seng etter at hun´hadde lagt seg - sier hun brukte en god stund på å riste av seg den ubehagelige opplevelsen.

- Jeg følte at Joachim så på meg som en stor trussel allerede fra første dag, da han hørte at jeg spiller poker, noe jeg syntes var veldig urettferdig. Det er jo litt morsomt at det var han som beskyldte meg for å spille så hardt, når han selv snakket taktikk med alle hele tiden.

- Selv snakket jeg omtrent ikke taktikk med noen. Jeg gadd heller ikke prøve å ta igjen mot Joachim etter de ubehagelige spørsmålene, fordi jeg tenkte «vil de ha meg ut, så vil jeg heller nyte dagene enn å slenge dritt om andre,» sier hun.

Hete badescener
Etter tidligere å ha blitt filmet i hete sengescener med realitykollegaen Mats Figenschou Hansen og kyssende med flere av årets Paradise-jenter, ble Maren onsdag vist i intime scener i badekaret med Kim Høgås Hansen.

Til Seher.no hevder hun den hete stunden ikke var noen reaksjon på det tårevåte øyeblikke noen timer tidligere.

- Jeg og Kim hadde klina litt før Pandoras eske-seremonien også, så det hadde ikke noe med hverandre å gjøre. Det var kanskje ikke noe jeg ville gjort hvis jeg var edru, jeg angrer ikke på det. Vi gikk ikke lenger enn det som ble vist på TV, sier Maren.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg vil ikke ødelegge magen med en baby