Holdt på å dø under graviditeten

Legene fryktet det verste da de så hva som var i ferd med å skje med «Beverly Hils 90210»-stjernen Tori Spelling.

DRAMATISK GRAVIDITET: En måned etter at hun fødte datteren Hattie (bildet) ble Tori Spelling gravid med sønnen Finn. Det førte til at hun ble så syk at hun holdt på å dø. Foto: Stella Pictures
DRAMATISK GRAVIDITET: En måned etter at hun fødte datteren Hattie (bildet) ble Tori Spelling gravid med sønnen Finn. Det førte til at hun ble så syk at hun holdt på å dø. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tori Spelling (39) - kjent fra TV-serien «Beverly Hills 90210» - kunne i august juble over å bli mamma for fjerde gang, da hun og ektemannen Dean McDermott (45) fikk sønnen Finn.

Men i et intervju med bladet Us Weekly avslører Spelling at kun en rask inngripen fra legene, sørget for at hun ikke døde under den siste graviditeten.

Spelling ble fraktet til sykehus i hui og hast, da hun tjue uker inn i graviditeten oppdaget at hun blødde fra underlivet.

Legene fant ifølge bladet ut at hun led av en sjelden underlivssykdom, som kan forårsake store blødninger.

Ifølge Spelling var tilstanden hennes så alvorlig at legene lenge vurderte abort og i tillegg fjerne livmoren for å redde livet til TV-stjernen.

- Jeg tenkte «jeg kan ikke etterlate meg tre små barn» , sier hun til bladet ifølge nettstedet Radaronline.

I ettertid hevder hun at det det å bli gravid igjen kun en måned etter fødselen av datteren Hattie, mot legenes råd, kan ha vært med på å fremskynde plagene.

Etter hvert som blødningene fortsatte, ble Spelling beordret til å holde sengen i fire månder, før Finn ble født med keisersnitt 30. august.

- Tanken på å holde en sunn baby i armene mine var det som holdt meg oppe. Det var målet, sier Spelling ifølge Radaronline.

Plagene er imidlertid ikke helt over for Spelling, som i september også  måtte til sykehus for å bli behandlet for komplikasjoner etter fødselen.

For øyeblikket skal imidlertid Spellings form være oppadgående.Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Trosset legens råd ble gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer