- Holdt på å dette av stolen da jeg så det

Linni Meister og Håvard Lilleheies spøk kom på trykk.

BLE OVERRASKET: - Jeg holdt på å dette av stolen da jeg leste artikkelen om meg og Håvard, sier Linni Meister til Seher.no. Foto: Seher.no/ Kirby Ann Basken
BLE OVERRASKET: - Jeg holdt på å dette av stolen da jeg leste artikkelen om meg og Håvard, sier Linni Meister til Seher.no. Foto: Seher.no/ Kirby Ann Basken Vis mer
SEHER.NO: Modellen Linni Meister (25) overrasket både «Showman»- programleder Håvard Lilleheie (37) og lytterne til radioprogrammet «P3Morgen» 14. januar, da hun spurte ham om hans kone visste at de to hadde vært kjærester tidligere.

Lilleheie svarte med å utbrodere om hvordan de to hadde funnet tonen på et tog fra Ustaoset og vært sammen i tre uker, men det radiolytterne ikke visste var at det hele var bløff fra ende til annen!

Til tross for at Lilleheie har en fortid som komiker, havnet likevel saken på trykk i ukebladet Her og Nå med tittelen «Jeg datet Linni».

Både Linni Meister - som avslørte spøken på sin blogg (ekstern lenke) mandag - og Håvard Lilleheie hevder de fikk seg en kraftig latter da de fikk vite om artikkelen.

- Jeg holdt på å dette av stolen da jeg så det. Dette var jo bare ment som en spøk på radio, fordi Håvard flere ganger har prøvd å sette meg ut, når jeg har vært gjest på «Showman». Det har aldri vært noe forhold mellom oss, sier Linni til Seher.no.

Hverken hun eller Lilleheie hevder de har hørt noe fra Her og Nå før saken kom på trykk.

- Ingen har tatt kontakt for å sjekke om det stemte, sier begge to.

Lilleheie tar imidlertid nyheten om det «tidligere forholdet» med stor ro.

- Da jeg fikk spørsmålet fra Linni på lufta, følte jeg at jeg ikke kunne trekke meg ut. Vi har ledd mye av dette på kontoret i dag. Linni er en god venn, men det har ikke vært noe mer mellom oss.


Redaktør Rino Rådahl innrømmer at bladet har latt seg lure av duoens radiospøk.

- Her har Håvard og Linni tydeligvis oppnådd det de ville, nemlig å få lytterne til å gå på limpinnen. Det er jo ikke vanskelig hvis man går inn for det, og «flørten» ble jo grundig beskrevet over eteren.

- Vi har sitert et annet medium, som jo medier gjør hver eneste dag. I denne saken tar vi det med et smil at både vi og lytterne er blitt lurt, og det var sannsynligvis litt av vitsen med dette stuntet også, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fikk kjærestens gamle bil i julegave