Holdt på å bli kvalt i våtdrakten

- Barna mine trodde jeg skulle dø, sier «Mesternes Mester»-finalisten Trine Haltvik.

RYSTENDE OPPLEVELSE: Da Trine Haltvik deltok i TV2s «Mestermøtet» i 1997, fryktet hun for livet i en av øvelsene. Lørdag settes hennes mot og evner igjen på prøve - i «Mesternes Mester»-finalen på NRK1.  Foto: NRK
RYSTENDE OPPLEVELSE: Da Trine Haltvik deltok i TV2s «Mestermøtet» i 1997, fryktet hun for livet i en av øvelsene. Lørdag settes hennes mot og evner igjen på prøve - i «Mesternes Mester»-finalen på NRK1. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag er det klart for årets finale i NRK-programmet  «Mesternes Mester», der tidligere idrettsstjerner konkurrerer mot hverandre i en rekke krevende øvelser.

Den tidligere håndballspilleren Trine Haltvik (46) er blant de tre finalistene, sammen med eks-alpinist Finn Christian Jagge (44) og tidligere motorcrosskjører Ailo Gaup (31).

Trine har klart å holde vannskrekken sin i sjakk i løpet av konkurransen, men hun håper muligens at finaleøvelsene i lørdagens program vil foregå på land.

Da hun deltok i «Mestermøtet» på TV2 i 1997, hadde hun nemlig en vannopplevelse som hun fryktet skulle koste henne livet, ifølge Se og Hør Weekend.

En av utfordringene var at Trine skulle kastes ut fra en gummibåt i høy fart og deretter klarte opp en taustige som dinglet fra en bro over Mjøsa. På vei opp taustigen ble Trine både redd og svimmel, så hun klatret ned igjen - og ble ført videre med strømmen!

- Jeg husker jeg fikk masse vann i munnen, og følte at jeg ble kvalt, forteller hun i dag om den skremmende episoden til Se og Hør Weekend.


Våtdrakten hun var iført strammet nemlig rundt halsen hennes. Redd og utmattet ble hun heldigvis halt opp i en redningsbåt av sikkerhetsmannskapene og fraktet inn på fast og trygg grunn. Men selv om det tidligere håndballesset kom til hektene igjen relativt fort, virket det hele svært traumatisk for tvillingene hennes - Kathinka (19) og Kristian (19), som på den tiden var bare seks år gamle.

- De gråt hele natten, og trodde jeg skulle dø, forteller hun åpenhjertig til Se og Hør Weekend.

 
Finalen i «Mesternes Mester» sendes på NRK1 lørdag 14. mai kl. 19.55. Se hele Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun følte seg kanskje litt slem  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer