FORBEREDER SEG TIL BRYLLUP: Fredag kveld holdt stjerneparet Johnny Depp og Amber Heard en særpreget forlovelsesfest i L.A. Her er turtelduene avbildet sammen på premieren på «3 Days To Kill» - Ambers nyeste film - i Hollywood i februar.   Foto: Stella Pictures
FORBEREDER SEG TIL BRYLLUP: Fredag kveld holdt stjerneparet Johnny Depp og Amber Heard en særpreget forlovelsesfest i L.A. Her er turtelduene avbildet sammen på premieren på «3 Days To Kill» - Ambers nyeste film - i Hollywood i februar. Foto: Stella PicturesVis mer

Holdt mystisk forlovelsesfest

Gjestene til Johnny Depp og Amber Heard måtte gjennom fløyelsforheng.

SEOGHØR.NO: Stjerneparet Johnny Depp (50) og Amber Heard (27) er klare for bryllup, men ikke før en teatralsk forlovelsesfest er vel gjennomført.

Fredag kveld arrangerte paret en mystisk fest for venner og familie i L.A., melder People.

Forlovesesfesten gikk av stabelen på Carondelet House i sentrum av filmbyen - en italienskinspirert, unik villa bygget på 1920-tallet.

Og for mannen som har lagt sin elsk på gotiske roller i filmer som «Sleepy Hollow», «Sweeney Todd» og «Dark Shadows», var visst fløyel et selvskrevent innslag på festen.

De rundt 100 gjestene, som hadde mottatt sorte invitasjoner med «A & J» i hvit skrift og en gammeldags forseiling på forsiden, måtte nemlig passere gjennom et spesielt telt for å ankomme festlighetene.

DRAMATISK: Gjestene måtte tre inn gjennom et bevoktet fløyelstelt for å ankomme Johnny og Ambers forlovelsesfest på Carondelet House.  Foto: LG /Splash News/All Over Press
DRAMATISK: Gjestene måtte tre inn gjennom et bevoktet fløyelstelt for å ankomme Johnny og Ambers forlovelsesfest på Carondelet House. Foto: LG /Splash News/All Over Press Vis mer

Stjernespekket gjesteliste

Foran mursteinsbygningens inngangsparti var det slått opp et stort, sort telt drapert med mørkebrune og vinrøde fløyelsforheng. En rekke vakter passet på, slik at stjerneparet og de utvalgte gjestene kunne nyte kvelden i ro og mak.

Det vordende brudeparet ankom lokalet arm i arm i 20-tiden, etter de fleste av gjestene. «Machete Kills»-skjønnheten var kledd i en offwhite silketopp med spaghetti-stropper og et blått skjørt, mens Depp var iført mørk dress og sin karakteristiske fedorahatt, skriver TooFab.

STILIG: Kjendistatovør Mark Mahoney hadde kledd seg opp til fest med vest og matchende dressbukser.  Foto: Stella Pictures
STILIG: Kjendistatovør Mark Mahoney hadde kledd seg opp til fest med vest og matchende dressbukser. Foto: Stella Pictures Vis mer

Flere profilerte gjester troppet opp for å feire paret. Blant dem var sjokkrocker Marilyn Manson, TV- og filmprodusent Jerry Bruckheimer, Aerosmith-vokalist Steven Tyler, artist Ryan Adams og kona Mandy Moore, den prisbelønte plateprodusenten Rick Rubin og stjernetatovør Mark Mahoney.

Mahoney har gitt Johnny Depp flere av tatoveringene hans, og han har også stjerner som Jared Leto, Rihanna, Brad Pitt og Angelina Jolie på kundelisten.

Også Ambers søster Whitney og Depps barn Jack (11) og Lily Rose (14) - som han har fra det 14 år lange forholdet med den franske artisten Vanessa Paradis (41), besøkte festen.

Ambers far David og Depps mor Betty Sue var dessuten blant gjestene, skriver People.

Spiste og svingte seg

- Festen kom virkelig i gang rundt klokken 21, da DJ'en styrte en spilleliste med blues og gamle rockeklassikere, sier en innsidekilde til TooFab.

I FESTHUMØR: Jerry Bruckheimer rocka opp sitt streite antrekk med et par cowboystøvler.  Foto: Stella Pictures
I FESTHUMØR: Jerry Bruckheimer rocka opp sitt streite antrekk med et par cowboystøvler. Foto: Stella Pictures Vis mer

Mens de hygget seg på den 1920-tallsinspirerte festen koste gjestene seg med flere forretter: Tostadas med tunfisk, taco med blåkrabbe, mini-corn dogs og en sopp-paté, skriver TooFab. Ulike delikate desserter ble også servert, blant annet sjokoladetrøfler på pinne.

- Festen var skikkelig bra. Jeg er så glad på deres vegne, fortalte «Pirates of the Caribbean»-produsent Jerry Bruckheimer til TooFab.

Amber Heard og hennes 23 år eldre forlovede forlot festlighetene i to-tiden natt til lørdag.

LES OGSÅ: Overrasket alle med forlovelse