«Reality Awards»:

Holdt minnestund for realitykonge (43)

- Han var en legende.

I SORG: Det var mange som møtte opp da danske Reality Awards arrangerte minnestund for den avdøde Sidney Lee. Foto: Aller Media
I SORG: Det var mange som møtte opp da danske Reality Awards arrangerte minnestund for den avdøde Sidney Lee. Foto: Aller Media Vis mer
Publisert

Det var en kjendistung gjesteliste da Reality Awards DK arrangerte minnestund for den danske realitykongen Sidney Lee tidligere i sommer.

Danmarks ubeseirede realitykonge Sidney Lee, hvis egentlige navn var Søren Hassel Hansen, gikk bort 16. mai, og ble bare 43 år gammel.

NOMINERT: Reality Awards går av stabelen 16. september, og Tuva Fellman er nominert til pris! Video: Jenny Emilie Aas/reality Awards Vis mer

50 deltakelser

Lee ble kanskje spesielt kjent for det danske publikummet mot slutten av 2000-tallet, etter at han deltok i programmet «Singelliv».

BISATT: Sidney Lee, her fotografert under Reality Awards DK i 2018. Foto: Danske Se og Hør
BISATT: Sidney Lee, her fotografert under Reality Awards DK i 2018. Foto: Danske Se og Hør Vis mer

Siden den gang har den bandanakledde herremannen deltatt i utallige realityprogrammer, og det antas at han i løpet av 15 år var å se i hele 50 ulike konsepter, fra blant annet «For lækker for love» til «4-stjerners middag».

Spilte Metallica i begravelsen

Lee, som var en karakter litt utenom det vanlige, tok også dét med seg til sitt siste hvilested.

Ifølge danske Se og Hør ble det blant annet spilt Metallica og Slayer over høyttalerne under begravelsen hans, samt helt alkoholholdig cider over kisten.

Sidney Lee ble bare 43 år gammel. Omstendighetene rundt dødsfallet er enda ikke offentliggjort av familien, som også holdt selve begravelsen privat for å få fred til å si sitt siste farvel - uten deltakelse av de tusenvis av menneskene som på ulike måter har sørget over det plutselige tapet av realitykongen.

REALITY AWARDS: 23. september braker det løs! I anledning Reality Awards spurte vi norske kjendiser om deres favorittrealityøyeblikk. Reporter: Jenny Emilie Aas Vis mer

- Han var en legende

En drøy uke etter at familien hadde stedt Sidney til hvile, var det realityfamilien som skulle ta farvel med Lee.

Reality Awards DK hadde, i samarbeid med Mitchel Nebelong, arrangert en minnemarkering for Sidney Lee - hvor en mengde nåværende og tidligere realitystjerner skulle hylle ham.

UT AV RAMPELYSET: Martin Heier var å se i den 12. sesongen av «Paradise Hotel», men trakk seg ut av rampelyset like etter. Dette gjør han i dag. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

- Sidney var en legende. Han var med på å bane vei for en hel bransje, og det vil bransjen gjerne hylle han for, fortalte Reality Awards-skaper Kit Nielsen til danske Se og Hør før minnestunden.

Reality Awards arrangeres i regi av Se og Hør, som eies av Aller Media

LES OGSÅ: Nå er de gift

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer