Holdt kreftsykdommen skjult

- I desember i fjor ble jeg rammet av brystkreft, forteller «Forbrytelsen»-stjernen Sofie Gråbøl.

KREFTSYKDOM: Sofie Gråbøl ble i fjor rammet av brystkreft. Nå snakker hun åpenhjertig ut om sykdommen, i forbindelse med Knæk Cancer-uken i Danmark.
KREFTSYKDOM: Sofie Gråbøl ble i fjor rammet av brystkreft. Nå snakker hun åpenhjertig ut om sykdommen, i forbindelse med Knæk Cancer-uken i Danmark. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Forbrytelsen»-stjernen Sofie Gråbøl (45) avslører i en pressemelding fra danske TV2, ifølge Billedbladet, at hun i fjor ble rammet av kreft:

- I desember i fjor fikk jeg konstatert brystkreft. Siden er jeg blitt behandlet med operasjon og cellegift. Det har vært en tøff periode, men jeg er frisk nå og har det bra. 

I disse dager arrangeres den årlige Knæk Cancer-kampanjen i Danmark, og det er i den forbindelse at TV-stjernen nå snakker ut om sykdommen.

- Jeg er glad for å være en del av Knæk Cancer-kampanjen, og dermed kan gi min støtte til en god sak, sier hun videre i pressemeldingen.

Gråbøl spilte politietterforsker Sarah Lund i den danske krimserien «Forbrytelsen», som er blitt sendt på NRK.

LES OGSÅ: Mette-Marit er sykemeldt - avlyser alt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer