Olivia Newton-John:

Holdt kreftdiagnosen hemmelig

- Det er mitt liv.

VILLE IKKE FORTELLE OM DIAGNOSEN: «Grease»-stjernen Olivia Newton-John forteller i et nytt intervju at hun i fjor ble rammet av kreft for tredje gang. Foto: NTB scanpix
VILLE IKKE FORTELLE OM DIAGNOSEN: «Grease»-stjernen Olivia Newton-John forteller i et nytt intervju at hun i fjor ble rammet av kreft for tredje gang. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I mai i fjor avslørte «Grease»-stjernen Olivia Newton-John (69) at hun var rammet av kreft for andre gang, og var nødt til å utsette turneene i USA og Canada.

I et nytt intervju med Australia's Sunday Night avslører hun at dette egentlig var tredje gang hun ble rammet av brystkreft. En diagnose hun fikk i 2013, valgte hun nemlig å holde hemmelig.

69-åringen forteller at hun var involvert i en liten bilulykke for fem år siden, som førte til at legene oppdaget en kul i ryggen hennes. Selv trodde hun at det var forårsaket av ulykken, men videre undersøkelser viste at det var brystkreft.

- Jeg tenkte at det er mitt liv, og jeg ønsket å holde det hemmelig, sier hun i det nye intervjuet, ifølge Billboard.

«Grease»-stjernen har det siste året gjennomgått strålebehandling etter at kreften kom tilbake i fjor. Hun får også hjelp av medisinsk marihuana som ektemannen John Easterling dyrker på parets ranch i Santa Barbara.

- I California er det lovlig å dyrke en viss mengde planter for medisinsk formål. Jeg er veldig heldig som bor i en stat der det er lovlig, sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

HJELPER TIL: Olivia Newton-John forteller at ektemannen, John Easterling, hjelper henne med å dyrke marihuana på parets ranch i Santa Barbara. Foto: NTB scanpix
HJELPER TIL: Olivia Newton-John forteller at ektemannen, John Easterling, hjelper henne med å dyrke marihuana på parets ranch i Santa Barbara. Foto: NTB scanpix Vis mer

Takknemlig

Olivia Newton-John fikk brystkreftdiagnosen for første gang i 1992, på samme dagen faren hennes døde av leverkreft.

I mai i fjor avslørte hun via en offentlig uttalelse at hun måtte utsette en turné i USA og Canada fordi hun nok en gang var rammet av brystkreft.

«Ryggsmertene som opprinnelig førte til utsettelse av turneens første halvdel, har nå vist seg å være brystkreft. (...) Olivia er sikker på at hun vil komme sterke tilbake senere i år», het det i uttalelsen.

I et intervju i fjor uttalte sangeren at hun var takknemlig for at hun ble syk.

- Jeg er takknemlig for opplevelsen, for uten den hadde jeg gått glipp av mange av de tingene jeg har gjort i livet mitt. I tillegg har det gitt meg mer medfølelse for de som går igjennom tøffe tider, sa hun i et intervju med Radio Times, ifølge Hello Magazine.

Det var likevel vondt mens det sto på. Artisten kunne blant annet ikke delta i farens begravelse, fordi hun måtte starte med cellegift med en gang. Kort tid etter fikk hun beskjed om at hun måtte operere vekk det ene brystet.

- Jeg var skrekkslagen. Jeg var overbevist om at kreften hadde spredd seg i rekordfart, og nå var i hver eneste celle i hele kroppen min, sa hun.

Får hjelp av datteren

Da Olivia Newton-John først ble syk i 1992, hadde hun datteren Chloe Rose Lattanzi (32) å ta vare på. Hun var kun seks år gammel da moren fikk diagnosen.

- Det var en ekkel tid. Jeg hadde en ung datter som trengte all fokus, sa 69-åringen til People i fjor.

32-åringen skal sammen med sin forlovede, James Driskill, ha startet en egen marihuana-plantasje for medisinsk bruk.

Ifølge Chloe skal hun ha fått full støtte av sin berømte mor, som også stiller som økonomisk hjelp slik at hun skal få kjøpt tomt i Oregon. Dette skriver Women`s Day.

Vhloe har tidligere hatt problemer med rus og alkohol, men har siden hun var på rehab i 2013 vært edru og nykter.

- Mamma er veldig stolt av virksomheten og mener at marihuana kan være et mirakelprodukt når det brukes riktig, sa Chloe til avisen.

Olivia Newton-John ble stjerne over natta da hun spilte rollen som Sandy i filmen «Grease» i 1978. Siden den gang har hun stort sett holdt seg unna filmlerretet og fokusert på sangkarrieren

LES OGSÅ: Stjal showet på dobbeldate

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer