ALENE MED TANKENE: Bruce Jenner skal ikke har fortalt noen om planene om å skifte kjønn. Foto: Stella Pictures
ALENE MED TANKENE: Bruce Jenner skal ikke har fortalt noen om planene om å skifte kjønn. Foto: Stella PicturesVis mer

Holdt kjønnsskifteplanene skjult i flere år

- Han led i stillhet, sier venn av Kim Kardashians stefar, Bruce Jenner

SEOGHØR.NO: Denne uken ble det bekreftet at den tidligere OL-vinneren og realitystjernen Bruce Jenner (65) er i ferd med å skifte kjønn.

BEKREFTET KJØNNSSKIFTE: Bruce' mor bekreftet denne uken at han er i ferd med å bli kvinne. Foto: Stella Pictures
BEKREFTET KJØNNSSKIFTE: Bruce' mor bekreftet denne uken at han er i ferd med å bli kvinne. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg fikk nettopp vite om overgangen hans. Bruce oppdaterte meg, og så hadde vi en veldig lang, lang, lang samtale om det, sa Bruce sin mor, Esther Jenner, til nettstedet RadarOnline.com.

Nyheten om kjønnsskiftet kommer etter at Jenner gradvis har vist seg med et mer og mer kvinnelig utseende.

Nå skriver nettstedet at Jenner har hatt planer om å skifte kjønn i flere år. Han skal ha tenkt på det da han var gift med Kris Jenner, men ikke turt å si det til noen.

Ikke en gang hans nærmeste venner visste om planene.

- Bruce nevnte aldri at han ønsket å leve som en kvinne. Alle ville støttet ham om han fortalte det, men han holdt kortene tett til brystet.

- Han led i stillhet, noe som er trist fordi han ikke trengte det. Og nå føler vennene hans seg skyldige fordi de ikke fikk hjulpet ham tidligere, sier en kilde nær Bruce til nettstedet.

FIKK SJOKK: Ekskona Kris Jenner skal ha fått sjokk da hun fikk vite om Bruce sin plan, men det hevdes at hele familien støtter ham gjennom den utfordrende tiden. Foto: Stella Pictures
FIKK SJOKK: Ekskona Kris Jenner skal ha fått sjokk da hun fikk vite om Bruce sin plan, men det hevdes at hele familien støtter ham gjennom den utfordrende tiden. Foto: Stella Pictures Vis mer

Radaronline skriver også at Jenners familie støtter Bruce gjennom den utfordrende tiden, selv om eksen Kris angivelig fikk sjokk da hun fikk vite om nyheten.

Jenner har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.
LES OGSÅ: - Jeg er så stolt av ham