Holdt kjærlig rundt kulen på magen

Den gravide Hollywood-stjernen strålte på filmpremiere.

MAGEN: Skuespiller Alyssa Milano benyttet anledningen på «Hall Pass»-premieren til å vise frem sin voksende mage.  Foto: Stella Pictures
MAGEN: Skuespiller Alyssa Milano benyttet anledningen på «Hall Pass»-premieren til å vise frem sin voksende mage. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere denne uken ble det kjent at TV-stjernen Alyssa Milano (38), fra suksesseriene «Charmed» og «Melrose Place», er gravid. Og skuespilleren er ikke sen med å vise frem sin voksende mage.

For 38 år gamle Milano strålte, sannsynligvis av stolt babylykke, på den røde løperen i Los Angeles onsdag denne uken. Den vordende moren deltok på «Hall Pass»-premieren iført et søtt antrekk i sort og grått.

Hun poserte villig for fotografene og fremhevet magen ved å holde hendene kjærlig rundt den. TV-stjernen lot seg også fotografere fra siden for å få frem den beskjedne kulen på magen så godt som mulig.
 
Alyssa Milano og ektemannen David Bugliari (32) venter sitt aller første barn etter bare halv annet års ekteskap. Allerede kort tid etter giftemålet avslørte den vakre skuespilleren at de to ønsket seg barn:

- Vi får se hva som skjer. Men jeg blir jo bare eldre, så vi får kjappe oss, sa hun den gang ifølge UsMagazine.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er utrolig høy på seg selv 


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer