Holdt kjæresten skjult

Snart ett år etter at Astrid Uhrenholdt Jacobsen fikk seg kjæreste åpner hun opp om forholdet.

KJÆRESTE: For et år siden fant Astrid lykken med Emil fra Fetsund. Foto: NTB scanpix
KJÆRESTE: For et år siden fant Astrid lykken med Emil fra Fetsund. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter noen tøffe år med dødsfall, kreftsykdom i nær familie og skader smiler lykken endelig til langrensstjernen Astrid Uhrenholdt Jacobsen (28).

I et intervju med VG Sporten forteller hun at hun for snart ett år siden fikk seg kjæreste. Avisen skriver at den heldige heter Emil, kommer fra Fetsund og at han tidligere har spilt håndball.

- Han har aldri drevet med ski. Han liker å være ute, sånn som meg. Han er en rolig type. Han er ikke kjent, og ikke opptatt av å bli kjent. Det er viktig for meg å ha personer i livet mitt som gir annet påfyll.

Hun forteller videre at de to møttes via felles kjente:

- Vi la merke til hverandre med én gang.

MEDALJE: Det er ingen tvil om at gullmedaljen Astrid vant under verdenscupen i Russland i januar i år gjorde godt for 28-åringen. Foto: NTB Scanpix
MEDALJE: Det er ingen tvil om at gullmedaljen Astrid vant under verdenscupen i Russland i januar i år gjorde godt for 28-åringen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Åpnet opp om det såre savnet

Det var i februar i fjor at Uhrenholdt Jacobsen mistet lillebroren Sten Anders, kort tid før OL i Sotsji. På sin egen blogg skrev den tapre skistjernen om det såre savnet:

«Jeg har gått igjennom en tøff periode. På mange måter er jeg fortsatt midt i den tøffe perioden. Det har vært svarte dager. Når sorg og motgang blir altoppslukende er det vanskelig å se at livet skal bli så mye bedre, selv om jeg nok besitter en iboende positivitet med troen på at det alltid vil gå litt bedre om jeg holder ut. Den livskraften har jeg arvet fra mamma og pappa».

Heldigvis for 28-åringen har hun både kjæresten, nærfamilie og ikke minst lagvenninnene som støtter henne i den tunge tiden.

GODE LAGVENNINNER: Astrid Uhrenholdt Jacobsen (t.h.) har fått god støtte i sine lagvenninner. Her med Therese Johaug (.t.v.) og Marit Bjørgen etter endt 30 km for kvinner, fristil, under World Cup-rennet i Holmenkollen tidligere i år.  Foto: NTB Scanpix
GODE LAGVENNINNER: Astrid Uhrenholdt Jacobsen (t.h.) har fått god støtte i sine lagvenninner. Her med Therese Johaug (.t.v.) og Marit Bjørgen etter endt 30 km for kvinner, fristil, under World Cup-rennet i Holmenkollen tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sammen om sorgen

Skikollega Marit Bjørgen (34) har tidligere fortalt overfor svenske Sport-Expressen at lagvenninnene brukte hverandre for å komme gjennom sorgen:

- Vi oppdaget at vi fantes der for hverandre når det trengtes mest. Hvor viktig det er med venner når noe sånt skjer. Vi kom oss igjennom det sammen. Som et lag. Og det styrket oss alle.

I tillegg til langrennskarrieren er Uhrenholdt Jacobsen medisinstudent i Oslo.

LES OGSÅ: Astrid vant medalje etter det tøffe året

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer