Holdt kjæresten skjult i to år

I snart to år har Daniel Radcliffe holdt kjæresten skjult, men søndag kom han sammen med Erin Darke til Tony Awards.

DEBUTERTE: Under Tony Awards søndag var første gangen Daniel Radcliffe lot seg fotografere sammen med kjæresten Erin Darke. De to har vært et par i rundt to år.  Foto: SartorialPhoto / Splash News/ All Over Press
DEBUTERTE: Under Tony Awards søndag var første gangen Daniel Radcliffe lot seg fotografere sammen med kjæresten Erin Darke. De to har vært et par i rundt to år. Foto: SartorialPhoto / Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Daniel Radcliffe (24) har vært sammen med den amerikanske skuespiller Erin Darke (29) i to år, men søndag viste paret seg sammen for første gang under Tony Awards i New York.

Mens «Harry Potter»-stjernen var barsk i en enkel smoking var Erin svært flott i sin mørkeblå kjole.

De to holdt rundt hverandre og det er ikke lenger tvil om at de er et par.

- Briten så ut som han hadde vunnet lotteriet der han poserte stolt med armen rundt kjærestens midje, skriver The Sun.

Ble bergtatt

Paret møtte hverandre under innspillingen av filmen «Kill Your Darlings» i 2012 etter at han hadde avsluttet forholdet til Rosie Coker.

- Daniel ble bergtatt av Erin på settet, men har vært forsiktig med å offentliggjøre noen ting, sa en kilde den gangen til den britiske avisen.

Det var tydeligvis kvelden for å vise frem kjærestene. Et annet par - Leighton Meester og Adam Brody- viste seg for første gang sammen denne kvelden etter at de giftet seg i hemmelighet i februar i år.

Daniels teaterstykke «The Cripple of Inishmaan» var nominert til seks priser, men vant ingenting.

LES OGSÅ: - Han var en ensom fyllik

[views:embed:node_embed:block:72038]

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer