Tore Petterson:

Holdt kjæresten skjult i ett år

Tore Petterson avslørte «hemmelig» romanse.

HEMMELIG ROMANSE: Tore Petterson holdt kjæresten skjult i ett år. Video: Kine Falch. Reporter: Julie SolbergVis mer Vis mer Vis mer
Publisert

Etter at komiker og «Skal vi danse»-dommer Tore Petterson (39) i sommer la ut et bilde på Instagram av han og en ukjent herremann på ferie i Alicante, startet romansespekulasjonene å svirre.

Da Se og Hør møtte 39-åringen tidligere i sommer holdt komikeren tyst om den angivelige romansen.

Søndag var det imidlertid en noe mer åpenhjertig Tore Petterson som møtte Se og Hør på Gamle Logen i anledning Se og Hørs 40-årslag.

Da kunne han nemlig avsløre at spekulasjonene stemte.

- Jeg hadde en kjæreste i sommer, men nå er det slutt, uttalte Petterson.

  • Se intervjuet øverst i saken!

Hold kjæresten skjult

Til Se og Hør fortalte Petterson at han valgte å ikke uttale seg om den tidligere kjæresten Anders Eikås, fordi han ikke orket å hause opp ting.

- Jeg gjorde vel det litt for mye med han svensken (Pettersons tidligere kjæreste), så det var litt deilig å bare holde ting litt rolig, og se hvor ting gikk, var Pettersons begrunnelse for hvorfor han ønsket å holde forholdet skjult.

Saken fortsetter under:

- IKKE ET PAR: Tore Petterson letter på sløret om sin nye flamme på den røde løperen før den siste «Senkveld»- innspillingen med Thomas Numme og Harald Rønneberg. Video: Julie Solberg / Dagbladet Vis mer

Det var i september i 2016 det ble kjent at Petterson hadde blitt sammen med svenske Marcus Rone (28). Siden den gang skapte duoen flere overskrifter frem til det ble slutt i mai 2017.

Petterson møtte deretter Anders Eikås for ett års tid siden, før det ble slutt i sommer.

- Det var et veldig fint forhold som varte i ett år, men så gikk det over, avslørte Petterson og understreket at bruddet var noe de to ble enige om, uten dramatikk.

- Jeg har egentlig ikke hatt noe dramatikk med noen av mine tidligere kjærester, så jeg er heldig der, uttalte han.

Dømmer eksen

Pettersons ekser har den siste tiden blitt mye omtalt i pressen.

For tredje år på rad er Tore Petterson tilbake som dommer i det populære danseprogrammet «Skal vi danse» på TV 2. Denne gang er det imidlertid ikke hvem som helst Petterson bedømmer på dansegulvet.

Journalist Morten Hegseth (32), som hittil i konkurransen har imponert både dommerne og publikum stort, har nemlig en historie med «Skal vi danse»-dommer Petterson.

EKSKJÆRESTER: VGTV-profil Morten Hegseth (32) er blant deltakerne i årets «Skal vi danse». I dommerpanelet sitter ekskjæresten Tore Petterson (39). Reporter: Miriam Bakkejord Video: Kevin Smilden Vis mer

På midten av 2000-tallet, lenge før noen av dem var spesielt etablerte navn, var Morten Hegseth og Tore Petterson kjærester.

De to skal ha hatt et turbulent forhold, som ble avsluttet etter et par år sammen.

Redd for straff

Da Se og Hør møtte det tidligere kjæresteparet på høstlanseringen til TV 2 tidligere i høst, erkjente Hegseth at han var nervøs foran premierekvelden, som var halvannen uke unna.

- Jeg er litt redd for at Tore skal gi meg dårlig poengsum, som en slags straff fra fortida. Men jeg håper selvfølgelig at han ikke gjør det, sa han den gang

At Hegseth og Petterson har en historie har imidlertid ingenting å si for Petterson objektive dømming i konkurransen.

- Jeg tenker at det kommer til å gå helt fint. Jeg har sett ham danse før, jeg, humret Petterson.

LES OGSÅ: Skjulte hemmelig detalj i brudekjolen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer