KNUSTE FOTEN: Tre brudd i foten var resultatet etter at Cecilia Brækhus bokset mot Jennifer Retzke i november i fjor. Men selv bagatelliserte Brækhus skaden. Foto: NTB scanpix
KNUSTE FOTEN: Tre brudd i foten var resultatet etter at Cecilia Brækhus bokset mot Jennifer Retzke i november i fjor. Men selv bagatelliserte Brækhus skaden. Foto: NTB scanpixVis mer

Holdt karrieretruende skade hemmelig

Cecilia Brækhus forsnakket seg. Nå avslører hun at foten var knust.

SEOGHØR.NO: Da stjernebokseren Cecilia Brækhus (33) bokset mot Jennifer Retzke i november i fjor, pådro hun seg en skade, som lenge har holdt henne borte fra bokseringen.

TRUET KARRIEREN: Skaden var såpass alvorlig at karrieren var truet. Foto: NTB scanpix
TRUET KARRIEREN: Skaden var såpass alvorlig at karrieren var truet. Foto: NTB scanpix Vis mer
STØTTESKINNE: I tre måneder brukte Brækhus støtteskinne og gips, før hun til slutt valgte å gjennomgå en operasjon. Foto: NTB scanpix
STØTTESKINNE: I tre måneder brukte Brækhus støtteskinne og gips, før hun til slutt valgte å gjennomgå en operasjon. Foto: NTB scanpix Vis mer

I et intervju Brækhus har gjort, som sendes på radiostasjonen BBC World mandag, forsnakker verdensmesteren seg. Der avslører hun at skaden var mye mer alvorlig enn antatt. Det utdyper hun til VG.

- Uff, jeg hadde bestemt meg for å holde dette for meg selv. Men settingen ble som en samtale mellom tre venninner, og jeg tenkte rett og slett ikke på at det var et intervju, sier hun til avisen.

Ifølge Brækhus var skaden såpass alvorlig at karrieren var truet.

- Skaden jeg hadde var veldig alvorlig. Foten var knust. Det var tre brudd og ting hadde forflyttet seg.

Saken fortsetter under bildet.


I tre måneder gikk Brækhus med støtteskinne og gips. Så ble avgjørelsen tatt: Hun lot seg operere.

Nylig ble det avslørt at Brækhus skal samarbeide med den ukrainske tungvektsmesteren i boksing, Wladimir Klitschko (39). Han vil hjelpe Brækhus med promotering og med å få flere kamper internasjonalt, blant annet i USA.

- Hun er den mest suksessfulle kvinnen i verden. Det er spennende å jobbe med henne. Jeg har aldri jobbet med en kvinnelig bokser før. For å være ærlig var jeg alltid skeptisk til kvinnelige boksere, men nå ser jeg kvaliteten, har Klitschko sagt ifølge Dagbladet.


LES OGSÅ: Nå skal de samarbeide

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.