Dorthe Skappel:

Holdt inngrepet skjult for ektemannen

Dorthe Skappel avslører at hun ikke fortalte ektemannen om brystoperasjonen før det var for sent.

HOLDT DET HEMMELIG: «God kveld Norge»-programleder Dorthe Skappel fortalte ikke ektemannen på forhånd at hun skulle forstørre brystene sine. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
HOLDT DET HEMMELIG: «God kveld Norge»-programleder Dorthe Skappel fortalte ikke ektemannen på forhånd at hun skulle forstørre brystene sine. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 25 år har vi sett programleder Dorthe Skappel (58) by på seg selv som det meget profilerte ansiktet til «God kveld Norge» på lørdagskveldene.

Norges desidert største TV-dronning har tidligere vært åpen om at hun har gjennomgått flere kosmetiske inngrep - etter at hun begynte å merke det at hun ble eldre på kroppen.

Blant annet har 58-åringen tidligere operert inn silikon i brystene, som hun i ettertid har valgt å fjerne.

OPERERT: Dorthe Skappel ligger på sykehuset etter at hun ble operert for gallestein. Vis mer

- Trodde jeg var syk

Avgjørelsen om å forstørre brystene skal Skappel imidlertid aldri ha fortalt til ektemannen Jon Skappel (59) eller noen av de øvrige familiemedlemmene, på forhånd.

Det avslører hun til programlederduoen Stian Blipp (31) og Helene Olafsen (31) i denne ukens «Senkveld».

Det var TV 2 som omtalte saken først.

- Jeg husker blant annet at jeg kom hjem, hadde operert inn silikon i puppene og hadde intravenøst i en tube og noe dren og greier, forteller TV-profilen innledningsvis.

Videre forteller programlederen at døtrene hennes ikke forsto hva som hadde skjedd etter at hun kom hjem fra operasjonen.

- Ungene mine trodde jeg var alvorlig syk, fortsetter Skappel.

SILIKON: Skappel tok silikon i brystene uten å informere familien om avgjørelsen først. Det røper hun i fredagens «Senkveld». Foto: Espen Solli / TV2
SILIKON: Skappel tok silikon i brystene uten å informere familien om avgjørelsen først. Det røper hun i fredagens «Senkveld». Foto: Espen Solli / TV2 Vis mer

Til ektemannen sier hun følgende om inngrepet:

- Unnskyld, Jon, det var ikke meningen!

Skappel legger imidlertid til at partneren er nokså støttende når beskjeder kommer litt i ettertid.

Dorthe Skappel har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

OPERASJON: Richard Liedholm fra «Ex on the Beach» får gjennomført hårtransplantasjon. Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

- Helt jævlig

Skappel har tidligere vært åpen om hvordan hun opplevde de kirurgiske inngrepene. Til Dagbladet Magasinet i 2018 ga hun et svært ærlig inntrykk av hvordan perioden var, og hvorfor hun angret.

- Det var helt jævlig. Jeg gjør det aldri igjen. Folk må gjøre absolutt hva de vil med sin egen kropp. Men min oppfatning er at det stort sett tipper feil vei, og ikke blir fint. Når silikonpuppene blir steinharde kuler som står rett ut, er det ikke kult lenger, fortalte hun den gang.

TV-profilen tok alt fra silikon i puppene til botox og restylane i ansiktet. Hun erkjente at det å «leve av å være pen» i mange år til slutt kan by på problemer, spesielt når man føler at man «mister det».

- Jeg tror både menn og kvinner forsøker å holde på ungdommen. Det er vanskelig å gi slipp, å innrømme overfor seg selv at man er gått over i en annen fase. Jeg måtte gå på noen botoxsmeller før jeg klarte det, fortalte hun til Magasinet, og fortsatte:

OPERERT: «Ex on the beach»-deltaker Ariel Søyland forteller om rumpeoperasjonen hun tok før reality-deltakelsen. Video: Rød Løper Vis mer

- Samtidig føler jeg meg pussig nok flottere som menneske og kvinne i dag enn da jeg var 25. Jeg var så usikker på alt, på om jeg ville ha penger nok, et sted å bo, om jeg ville være flink nok i jobben min. Det er godt å ha blitt voksen og ha skrelt av seg alt det der.

Skappel har tidligere pekt på en annen årsak til at hun valgte å fjerne silikonet i brystene. Da Robbie Williams (47) besøkte Norge i 2002, fikk TV-profilen en kort prat med artisten.

- Intervjuet dreide seg kun om kløften min. Han var overhodet ikke opptatt av noe annet enn det som var her, har Skappel tidligere fortalt under «Stian Blipp Show», mens hun markerte overkroppen med hendene.

NY: I fjor ble det kjent at den amerikanske modellen Chrissy Teigen skulle fjerne silikonbrystene sine. Her viser hun frem resultatet. Vis mer

Williams' noe ivrige brystfokus fikk Skappel til å tenke seg om - og senere ta et valg:

- Resultatet av den episoden er jo egentlig at jeg fjernet silikonpuppene mine, fortalte hun.

LES OGSÅ: Avslører total fiasko

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer