Holdt hender med ny flamme

Men kilder hevder de kun er gode venner...

SKJULT UNDER TEPPE: Her gjemmer Christina Aguilera Matthew Rutler under et teppe i det de forlater SoHo restaurant i LA med Nicole Richie og Joel Madden.  Foto: All Over Press
SKJULT UNDER TEPPE: Her gjemmer Christina Aguilera Matthew Rutler under et teppe i det de forlater SoHo restaurant i LA med Nicole Richie og Joel Madden. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:   I oktober ble det kjent at popstjernen Christina Aguilera (29) skiller seg fra ektemannen Jordan Bratman (33), som hun har sønnen Max (2) med.

Siden bruddet har det gått en rekke rykter om at «What a girl wants»-sangerinnen har funnet tonen med en ny mann, nemlig «Burlesque»-assistenten Matthew Rutler, som hun møtte under innspillingen av filmen.

Rutler har jobbet med en rekke filmer og er også gitarist i bandet Natt Mott Band.

Paret ble nylig avbildet i det de var på vei ut av SoHo restaurant i LA med Christinas gode venner Nicole Richie og Joel Madden, og de to gjorde sitt ypperste for å skjule seg for fotografene.

Ifølge Rutlers mor, Kathleen, skal sønnen ha vært så bekymret for at paparazziene skulle se dem sammen, at han insisterte på å gjemme seg under et teppe i baksetet på bilen til Madden, men i ettertid har han likevel blitt identifisert, skriver Daily Mail. 

- Han er ikke spesielt opptatt av stjerner og det glamourøse i Hollywood. Da de møttes for første gang ringte han meg og sa at han var litt tvilsom til om de kunne være venner, på grunn av den uønskede oppmerksomheten man kanskje kunne få. Han sendte meg en SMS og fortalte at han var blitt fotografert med henne, og sa «mamma, jeg tror kanskje jeg har et problem». Jeg trodde det  var fordi han hadde mistet lommeboken sin, men han fortalte meg at det var fordi han hadde blitt sett med henne, har Kathleen uttalt.

Paret har så langt ikke ønsket å kommentere kjærlighetsryktene, og kilder nær de to hevder at de kun er gode venner.

Likevel tyder alt på det motsatte, for søndag ble de nok en gang fotografert sammen, denne gangen hånd i hånd i det de var på vei ut av et hotell i Los Angeles, skriver Justjared.com.


De to var på vei til  American Music Awards, hvor Christina opptrådde med sin nye låt «Express» fra «Burlesque», og ifølge øyenvitner så de ut til å være langt mer enn bare venner.

Se flere bilder fra American Music Awards her!

- Hun møtte Matthew på settet til «Burlesque», og under denne vanskelige tiden har hun støttet seg til ham som en venn. Etter at hun og Jordan ble separert har vennskapet utviklet seg til en romanse, har en kilde tidligere uttalt til People.

Christina og Jordan har så langt holdt tett om bruddet mellom dem, selv om det har versert en rekke utrorykter. I tillegg ble det for kort tid siden kjent at Aguilera ble fraktet til legevakten med sprukken leppe rett før skilsmissen ble kjent.

Rutlers mor har imidlertid avvist at Christina er på jakt etter en ny mann, selv om popstjernen og sønnen har utviklet et svært nært forhold. 

- Christina er ikke interessert i en ny mann akkurat nå, og Matthew er hvertfall ikke klar for et forhold eller barn. Bandet og arbeidet er hans største prioritering akkurat nå. Han trives i selskapet hennes og er glad over å kunne snakke med henne, har hun uttalt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Skammer seg ikke over mammakroppen


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer