«Paradise Hotel» 2017:

Holdt hemmelighet fra de andre deltakerne på hotellet

Morten og Martine har sett mye til hverandre, men ante ikke at de skulle ende opp på hotellet sammen. 

FRA SAMME KOLLEKTIV: Morten Botten og Martine Johansen havnet sammen på Paradise Hotel. Det ingen visste, var at de også bodde sammen i kollektiv på «utsiden». Video: Lise Rafaelsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Mandag kveld var det duket for premiere, og fest i den anledning, da første episode i niende sesong av «Paradise Hotel» gikk på TV 3.

Det sies at førsteinntrykk har mye å si, og mandag kveld fikk seerne sine første glimt av deltakerne på hotellet. Noen av deltakerne hadde imidlertid allerede møtt hverandre fra før.

Løy om hjemflytting

I kjent stil har en gjeng norske ungdommer sjekket inn på hotellet i Mexico, der intriger, spill og fyll venter. Den som stikker av med seieren til slutt kan sikre seg en premiepott på flere hundre tusen kroner.

To av årets deltakere er begge fra Bodø, men har begge flyttet til Oslo for å leve i kollektiv sammen. Det Morten Botten (20) og Martine Johansen (20) ikke visste, var at begge skulle sjekke inn på det famøse hotellet i Sør-Amerika samtidig.

Martine løy for å dempe mistanken til samboerne.

HADDE HEMMELIGHET: Morten Botten og Martine Johansen sjekket begge inn på «Paradise Hotel» samtidig. I Oslo bor de sammen, og ingen ante at de skulle møte hverandre i Mexico. Foto: Sølve Hindhamar
HADDE HEMMELIGHET: Morten Botten og Martine Johansen sjekket begge inn på «Paradise Hotel» samtidig. I Oslo bor de sammen, og ingen ante at de skulle møte hverandre i Mexico. Foto: Sølve Hindhamar Vis mer

- Jeg, Morten og to andre kompiser flytta til Oslo sammen i august. Vi bor i et kollektiv sammen midt i Oslo. Da jeg skulle ned hit «flytta jeg hjem» til Bodø, som de tror, forteller Martine.

  • Se video øverst i artikkelen!

Hun hadde slettes ikke flyttet hjem til nord, og hadde heller vendt snuta mot varmere strøk. Det samme hadde samboeren, som ikke visste at Martine var til stede før hun plutselig sto på hotellrommet hans.

Holdt det hemmelig

Jentene valgte seg nemlig en partner tidlig i episoden, og Martines valg falt naturlig på en hun allerede kjente godt og bor med fra før. Morten Botten ble derfor sjokkert da han fikk øye på sin nye partner.

- Jeg fikk helt sjokk da hun kom inn døra. Det var helt perfekt egentlig, for da hadde jeg en ny brikke å spille på, sier han til Seoghør.no på premierefesten mandag kveld.

- MISTET TELLINGEN: I kveld, mandag 13. mars, er det premiere på den nye sesongen av «Paradise Hotel». Se & Hør møtte deltagerne på premierefesten, hvor de avslører hvor mange de har kyssa i løpet av oppholdet. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

Ekstasen var stor hos de to nybakte realitydeltakerne, men fordelen valgte de å holde for seg selv.

- Vi holdt det hemmelig ganske lenge, faktisk. Helt til jeg sjekka ut, forteller Morten.

- Alle synes jo det var utrolig gøy og bare «Herregud, dere er luringer og de største spillerne på hotellet». De hadde nok ikke sett den komme tror jeg, sier Martine til Seoghør.no og ler.

Hvis du lurer på hvordan de to luringene fra Nordland klarer å bevare hemmeligheten framover, må du følge med på «Paradise Hotel» på TV 3. Episodene sendes mandag til torsdag 22:30.

PARADISE 2017: Vi har vært i Mexico og blitt kjent med alle deltakere i årets Paradise Hotel. Her er første smakebit! Video: Lise Rafaelsen / Kine Falch Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer