Emmy Rossum:

Holdt graviditeten skjult

Hollywood-stjernen overrasker med babynyhet.

MOR: Emmy Rossum ble mor for første gang. Her avbildet med ektemannen Sam Esmail i 2019. Foto: Allan Bregg / Splash News / NTB
MOR: Emmy Rossum ble mor for første gang. Her avbildet med ektemannen Sam Esmail i 2019. Foto: Allan Bregg / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Sanger og skuespiller Emmy Rossum (34) giftet seg i 2017 med filmskaper Sam Esmail (43). De to møttes under nettopp en filminnspilling, og har siden strålet side om side på Hollywoods røde løpere.

Løperne har det blitt færre av det siste året, og det er derfor ikke så utfordrende å komme unna med en voksende babymage. Likevel var det mange som ble overrasket da Rossum delte et Instagram-innlegg hvor hun røpet at de to hadde blitt foreldre.

«På en solfylt mandag morgen ønsket vi vår datter velkommen til verden», skrev stjernen til en bildeserie som inkluderte både gravidmage og babyfotavtrykk.

Da var det altså ikke kjent at hun var gravid. Det er første barn for begge foreldre.

Foreløpig har mor og far vært sparsommelige med detaljer rundt datteren, og navnet er ikke kjent. Med tanke på at de valgte å holde hele svangerskapet skjult for offentligheten kan det tenkes at de ønsker å verne barnet for oppmerksomhet.

STOLTE FORELDRE: Sam Esmail og Emily Rossum delte onsdag babynyheten med verden. Foto: Eric Charbonneau/REX/NTB
STOLTE FORELDRE: Sam Esmail og Emily Rossum delte onsdag babynyheten med verden. Foto: Eric Charbonneau/REX/NTB Vis mer

Giftet seg

Rossum, som blant annet ble kjent gjennom TV-serien «Shameless», giftet seg som nevnt med sin utkårede i 2017. De to ga hverandre sitt ja i New York, med celebre gjester som Robert Downey Jr., Christian Slater og Hilary Swank til stede.

Hun bar da en klassisk, hvit brudekjole fra Carilina Herrera.

Rossum og Esmail hadde vært sammen i to år da de forlovet seg. Paret falt for hverandre da Emmy fikk en rolle i filmen «Comet», der Sam var regissør, ifølge E! News.

ENDELIG HER: Elin og CF møtte hverandre på «Paradise Hotel», og nå har de blitt foreldre for tredje gang. Video: Rød Løper Vis mer

Giftet seg tidlig

Det var andre gang Rossum gikk opp kirkegulvet.

Da hun var kun 21 år gammel giftet hun seg med musikkprodusent Justin Seigel (39), men ekteskapet tok slutt i 2010, etter bare to år.

- Jeg var så ung. Jeg tror ikke jeg visste hva ekteskap betydde, sa hun til Cosmopolitan i 2014, ifølge NY Daily News.

- Foreldrene mine var aldri gift og derfor ble jeg mobbet på skolen og kalt uekte barn. Så jeg hyllet ideen om ekteskap som noe trygt som ville vare for alltid, og vi hastet oss inn i det.

LES OGSÅ: Nå avslører hun filmsex-triksene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer