Holdt graviditeten skjult i månedsvis

Det var den umiskjennelige «babymagen» som endelig fikk Christina Ricci til å avsløre nyheten.

BLIR MAMMA: Først holdt de forlovelsen sin skjult i flere måneder, og så ventet de med å bekrefte graviditeten til «babymagen» talte for seg selv. Det private paret Christina Ricci og James Heerdegen venter nå sitt aller første barn. Her er Christina på Unicef Snowflake Ball i New York i desember. Foto: Stella Pictures
BLIR MAMMA: Først holdt de forlovelsen sin skjult i flere måneder, og så ventet de med å bekrefte graviditeten til «babymagen» talte for seg selv. Det private paret Christina Ricci og James Heerdegen venter nå sitt aller første barn. Her er Christina på Unicef Snowflake Ball i New York i desember. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Pan Am»-stjernen Christina Ricci (34) venter sitt første barn med ektemannen James Heerdegen.

Det bekrefter skuespillerens talsperson overfor People.

«Sleepy Hollow»-stjernen er allerede flere måneder på vei, og det var en svært tydelig babymage som til slutt «avslørte» graviditeten.

Da Ricci og Heerdegen ble fotografert på flyplassen i Los Angeles i helgen, var hun nemlig iført en sort kjole med et brunt belte - som virkelig fremhevet den voksende magen.

Dermed ble det vanskelig for paret å gjøre annet enn å bekrefte den gledelige nyheten.

Det vordende foreldreparet giftet seg i oktober i fjor, og i likhet med Kim Kardashian (33) som giftet seg med Kanye West (36) lørdag, strålte hun i en vakker brudekjole signert Givenchys sjefsdesigner Riccardo Tisci.

Christina Ricci og James Heerdegen møttes på settet til TV-serien «Pan Am», der Ricci spilte en av hovedrollene og Heerdegen jobbet som kameratekniker.

De annonserte at de var blitt et par i februar 2012, og ett år senere avslørte paret at de hadde forlovet seg.

LES OGSÅ: Tjener 27 kroner i timen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer