Natasha Bedingfield:

Holdt graviditeten skjult i et halvt år

Nå er sangstjernen blitt mamma for første gang.

ENDELIG MAMMA: Artist Natasha Bedingfield går inn i det nye året som nybakt ettbarnsmor. Her er hun avbildet høygravid i Los Angeles i starten av desember. Foto: Splash News/ NTB scanpix
ENDELIG MAMMA: Artist Natasha Bedingfield går inn i det nye året som nybakt ettbarnsmor. Her er hun avbildet høygravid i Los Angeles i starten av desember. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): I oktober bekreftet den britiske sangstjernen Natasha Bedingfield (36) at hun ventet barn med ektefellen sin, businessmannen Matt Robinson. Paret annonserte babynyheten på Instagram med et bilde av at ektemannen holdt rundt den voksende babymagen.

I et intervju med The Sun i høst, fortalte Bedingfield at hun alltid har drømt om å bli mamma, men at hun i lang tid trodde at det var utenfor rekkevidde.

- Nå begynner magen endelig å vises, og det begynner å synke inn at dette virkelig skjer. Matt er utrolig støttende, fortalte artisten den gang.

Babylykke i det nye året

30. desember avslørte Bedingfield på Instagram at paret ventet en gutt, og første nyttårsdag delte hun nyheten på både Instagram og Twitter om at hun endelig har blitt mamma for første gang.

Stjernen delte et bilde av seg selv usminket i en sykehusseng, hvor hun holdt opp en Starbucks-kopp med ordet «mamma» skrevet på siden.

«OMG! Gjett hva som akkurat skjedde helt på slutten av året! Den beste starten på det nye året!», skrev hun under bildet.

Fansen var i ekstase og gratulasjonene lot ikke vente på seg i kommentarfeltet til bildet. Navnet på den nyfødte er ikke blitt avslørt enda. ​

Saken fortsetter nedenfor.

Holdt graviditeten skjult

Siden Bedingfield ble mamma helt på tampen av 2017, og ikke annonserte graviditeten før i oktober, betyr det at artisten holdt tett om den forestående familieforøkelsen i omtrent et halvt år.

36-åringen er imidlertid langt fra den eneste kjendisen som har valgt å holde graviditeten sin skjult fra offentligheten over lengre tid. Et av de nyeste eksemplene er Khloé Kardashian (33), som venter sitt første barn med basketballstjernen Tristan Thompson (26).

Gravidryktene svirret kraftig rundt Khloé i flere måneder, før hun like før jul valgte å bekrefte graviditeten med et innlegg på Instagram.

- Jeg vet at vi har holdt tett om dette, men vi ønsket å nyte dette privat med familien og nære venner så lenge som mulig. Å nyte de første, dyrebare stundene bare oss, forklarte Khloé den gang.

I NORGE: Natasha Bedingfield fotografert på scenen under VG-lista Topp 20 på Rådhusplassen i Oslo i 2007. Foto: Kyrre Lien / NTB scanpix
I NORGE: Natasha Bedingfield fotografert på scenen under VG-lista Topp 20 på Rådhusplassen i Oslo i 2007. Foto: Kyrre Lien / NTB scanpix Vis mer

​Giftet seg i det fri
Familieforøkelsen ble et faktum for Natasha Bedingfield og ektemannen knappe tre måneder før paret kan feire at de har vært mann og kone i hele ni år.

Den britiske «These Words»-sangeren giftet seg med amerikanske Matt i Malibu, California den 21. mars 2009.

Paret giftet seg under åpen himmel på Church Estates Vineyards i en romantisk ettermiddagsseremoni, ifølge People.

Saken fortsetter nedenfor.

LYKKELIG GIFT: Matt Robinson og Natasha Bedingfield på afAR-galla i Los Angeles i oktober, et par dager etter at de annonserte at de ventet sitt første barn. Foto: NTB scanpix
LYKKELIG GIFT: Matt Robinson og Natasha Bedingfield på afAR-galla i Los Angeles i oktober, et par dager etter at de annonserte at de ventet sitt første barn. Foto: NTB scanpix Vis mer

Omtrent 150 gjester var til stede da Bedingfield skred ned gressplenen, på en midtgang dekorert med roseblader. Sangstjernen var iført en hvit, stroppeløs kjole fra Vera Wang og et brudeslør, og vielsen fant sted med utsikt over havet.

I et intervju med People i februar 2010, fortalte Natasha Bedingfield at ektemannen sørger for å holde på romantikken og temperaturen i ekteskapet.

- Han holder romantikken i live! Det er mannens jobb å holde liv i romantikken, og han holder definitivt ting heite. Jeg trenger aldri å bekymre meg for det med ham, røpet hun den gang.

LES OGSÅ: Saint West ble innlagt på sykehus