Holdt graviditeten skjult for TV-seerne

«Stjernekamp»-aktuelle Maria Haukaas Mittet har stått på scenen til tross for dårlig form.

SEOGHØR.NO: Artist Maria Haukaas Mittet (36) venter barn nummer to, skriver VG, og innrømmer at hun har vært i dårlig form under de direktesendte «Stjernekamp»-sendingene på NRK.

– Jeg har vært mye i dårlig form, men det er fint å være opptatt med «Stjernekamp» for da får jeg fokuset vekk fra det. Men det er klart at det er utfordringer med dagsformen. Det har føltes ut som om man var fyllesyk hver dag, med tungt hode og mye kvalme. Likevel er det morsomt, for på lørdager da jeg skal på scenen var jeg helt fin, sier hun til VG.

Instagram skriver hun:

«Takk, takk! Deilig å få det ut! Hater hemmeligheter..», og bruker blant annet emneknaggene #kattaeruteavsekken #puh.

GRAVID: Maria Haukaas Mittet kaster ikke inn «Stjernekamp»-håndkle til tross for graviditet. Dette bildet er tatt under andre runde av «Stjernekamp» på NRK tidligere i høst. Foto: Tor Lindseth
GRAVID: Maria Haukaas Mittet kaster ikke inn «Stjernekamp»-håndkle til tross for graviditet. Dette bildet er tatt under andre runde av «Stjernekamp» på NRK tidligere i høst. Foto: Tor Lindseth Vis mer

- Han er det vakreste guttebarnet

Maria og ektemannen Hans Marius Mittet (38) er begge sentrale personer i norsk underholdingsbransje, og har fra før sønnen Wilhelm (2,5).

Da den lille gutten ble født våren 2013, var det to stolte foreldre som annonserte den gledelige nyheten via sosiale medier:

«Wilhelm, vår sønn er her! Han ble født den 15. mai. Vi er utrolig stolte og lykkelige over den lille nye borgeren, og nyter døgn som går i ett. Mor og far er skjønt enig om at han er det vakreste guttebarnet noensinne:-)».

Får bryne seg på favorittsjangeren

Maria og Hans Marius giftet seg i Bygdøy kirke i Oslo i 2010, etter å ha vært kjærester siden 2005.

På lørdag står gravide Maria på «Stjernekamp»-scenen dersom alt går etter planen, og da får hun bryne seg på både gospel og heavy metal.

Førstnevnte kategori er Marias favoritt.

- Nå er det country og det er veldig nært mitt hjerte, så det gleder jeg meg veldig til. Her handler det jo mye om å formidle tekst hjem i stua til folk og det blir fint, sier hun til Seoghør.no.

Se videointervju med Maria om musikksjangeren som er hennes hjerte nærme øverst i saken!

BARN NUMMER TO: Maria Haukaas Mittet og ektemannen Hans Marius Mittet blir foreldre til neste år - fra før har de sønnen Wilhelm (2,5). Her fra Wallmans gallapremière i begynnelsen av oktober. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
BARN NUMMER TO: Maria Haukaas Mittet og ektemannen Hans Marius Mittet blir foreldre til neste år - fra før har de sønnen Wilhelm (2,5). Her fra Wallmans gallapremière i begynnelsen av oktober. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer

Det har foreløpig ikke lykkes Seoghør.no å få en kommentar fra Maria Haukaas Mittet angående den gledelige nyheten.

«Stjernekamp» sendes på NRK1 lørdag klokken 19.55.

LES OGSÅ: - Han ville ikke ha en kjæreste som hatet seg selv