Holdt graviditeten skjult for sønnen

- Jeg måtte være veldig forsiktig, innrømmer Sarah Jessica Parker.

BLE TREBARNSFORELDRE: Det var i fjor sommer at Sarah Jessica Parker  og ektemannen Matthew Broderick fikk to tvillingjenter, som ble født av en surrogatmor. Foto: All Over Press
BLE TREBARNSFORELDRE: Det var i fjor sommer at Sarah Jessica Parker og ektemannen Matthew Broderick fikk to tvillingjenter, som ble født av en surrogatmor. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I fjor sommer ble Sarah Jessica Parker (45) og ektemannen Matthew Broderick (47) hadde foreldre til to små jenter som ble født av en surrogatmor. Skuespillerparet har fra før av sønnen James Wilkie (7), og nå innrømmer Parker at hun ikke fortalte James om tvillingene som var på vei gjennom surrogatmoren.

Årsaken var at hun ikke ville «bry» ham med en såpass stor hemmelighet, skriver Style Magazine, ifølge Contactmusic.


- Jeg og Matthew kunne ikke snakke om det faktumet at vi skulle ha barn med noen utenfor i evigheter. Jeg måtte være veldig forsiktig med hva jeg sa til James, slik at han ikke ble tvunget til å holde på en så stor hemmelighet. Og enda viktigere var det at jeg ville at han skulle  ha tid til å venne seg til tanken om å dele sin mor og far, sier hun.

«Sex and the City»-stjernen og mannen benyttet en surrogatmor ettersom de denne gangen slet med få barn på den naturlige måten. 45-åringen innrømmer at det var tøft å være i den situasjonen at hun ikke fikk bære fram barna selv.

- Jeg skulle gjerne født så ofte jeg kunne. Jeg elsket alle aspekter ved det å være gravid med min sønn, både de gode og de dårlige sidene, forteller Sarah Jessica Parker til magasinet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det er veldig komplisert