Justin Timberlake og Jessica Biel:

- Holdt graviditeten hemmelig

Superparet skal ha blitt foreldre for andre gang, åtte måneder etter utroskapsryktene.

FORELDRE IGJEN: Stjerneparet Justin Timberlake (39) og Jessica Biel (38) skal ha fått en sønn. Det bekrefter kilder nær paret overfor Daily Mail. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE IGJEN: Stjerneparet Justin Timberlake (39) og Jessica Biel (38) skal ha fått en sønn. Det bekrefter kilder nær paret overfor Daily Mail. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Skuespillerparet Justin Timberlake (39) og Jessica Biel (38) er gift på det åttende året, og har sønnen Silas Randall (5) sammen.

Nå skal det angivelig ha skjedd en aldri så liten familieforøkelse. I forrige uke skal nemlig Biel ha født en liten sønn. Det melder flere utenlandske medier, deriblant den britiske avisen Daily Mail. Det er kilder nær paret som bekrefter gladnyheten overfor avisen.

Graviditeten skal angivelig ha blitt holdt «hemmelig», for paret har verken annonsert graviditeten på forhånd eller blitt avbildet offentlig på flere måneder.

Duoen har foreløpig ikke bekreftet fødselen selv.

Ifølge Daily Mail befinner familien seg i hjemmet sitt i Big Sky, Montana, med Biels mor - noe de trolig har gjort siden 25. mars, etter at coronapandemien slo ut for fullt.

OVERRASKET: Jessica Biel og Justin Timberlake fikk mye oppmerksomhet for det kreative halloween-kostymet sitt. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

De siste månedene har den nybakte moren postet bilder på sin Instagram-profil, men uten tegn til noen voksende mage.

38-åringen la blant annet ut et bilde av seg selv på bursdagen sin i mars iført en nattkjole, da hun trolig skal ha vært fire måneder på vei.

Anklaget for utroskap

Fødselen skjer bare åtte måneder etter at Timberlake skal ha blitt observert på en bar i New Orleans med Alisha Wainwright (31), medskuespilleren hans i den kommende filmen «Palmer».

Paparazzibildene viste Timberlake og Wainwright holde hender, og fanget også opp et øyeblikk der sistnevnte legger hånden sin på kneet til Timberlake - samtidig som han holdt henne rundt armen. Mange ble rystet da bildene begynte å sirkulere i den internasjonale kjendispressen.

Uken etter så «Cry Me A River»-sangeren seg nødt til å gå ut og avkrefte ryktene i et innlegg på Instagram.

I innlegget skrev 39-åringen at han vanligvis holder seg unna rykter så godt det lar seg gjøre, men at han denne gangen var nødt til å ta det opp av hensyn til familien.

«For noen uker siden utviste jeg dårlig dømmekraft, men la meg være tydelig - det skjedde ingenting mellom meg og min skuespillerkollega. Jeg drakk altfor mye den kvelden, og jeg angrer på oppførselen min. Jeg skulle ha visst bedre», skrev Timberlake, og fortsatte:

«Jeg beklager til min fantastiske kone og familie for å ha måttet gå gjennom en så pinlig situasjon, og jeg er fokusert på å være den beste ektemannen og faren jeg kan være. Jeg var ikke det her. Jeg er utrolig stolt over å jobbe med «Palmer». Ser frem til å fortsette å lage denne filmen og er spent på at folk skal se den», avsluttet Timberlake innlegget med.

I ettertid kom det frem at det var Biel som skal ha vært en sterk pådriver for at ektemannen skulle publisere Instagram-innlegget for å stoppe rykteflommen. Ifølge Us Magazine skal hun ha blitt svært sint og flau over bildene av ektemannen og Wainwright.

UTROSKAPSRYKTER: Etter utroskapsryktene rundt Timerberlake, skal Biel ha bedt ham om å poste et Instagram-innlegg for å dysse ned rykteflommen. Foto: NTB Scanpix
UTROSKAPSRYKTER: Etter utroskapsryktene rundt Timerberlake, skal Biel ha bedt ham om å poste et Instagram-innlegg for å dysse ned rykteflommen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jessica oppfordret Justin til å uttale seg på Instagram, fordi hun følte seg flau over handlingene hans og ønsket at han skulle ta ansvar, og også føle seg flau, fortalte kilden.

SUPERKLUBB: Disse fire startet alle sine karrierer som barn i tv-serien «The Mickey Mouse Club». Se klipp fra Britney Spears, Christina Aguilera, Ryan Gosling og Justin Timberlakes første opptredener på tv. Vis mer

Ifølge People hadde Biel ingen intensjon om å ødelegge familien på grunn av ektemannens oppførsel.

Ifølge magasinet går forholdet deres fremover etter det som har skjedd.

- Det som er viktigst for henne i livet, er familien og å være den beste moren for sønnen Silas. Hun vil aldri ødelegge familien på grunn av noe som dette.

LES OGSÅ: - Ville gjort enhver kone utilpass

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer