FORLOVET: Kelly Osbourne sa ja til Matthew Mosshart allerede i desember i fjor, men delte kun den gledelige nyheten med familien den gang.
FORLOVET: Kelly Osbourne sa ja til Matthew Mosshart allerede i desember i fjor, men delte kun den gledelige nyheten med familien den gang.Vis mer

Holdt forlovelsen skjult i over et halvt år

Kelly Osbourne og kjæresten lurte alle.

SEOGHØR.NO: Tidligere denne måneden avslørte Kelly Osbourne (28) at hun hadde forlovet seg med kjæresten Matthew Mosshart (29) i sommerferien, og få dager senere viste hun frem ringen på Instagram.

Nå avslører reality-stjernen at Matthew slettes ikke fridde i sommer, men allerede i desember 2012. Paret har altså vært forlovet i syv måneder, men valgt å holde det hemmelig for offentligheten.

- Flere visste at vi forlovet oss i fjor, men holdt det hemmelig. Jeg innså raskt at i Hollywood forstår ikke folk at man gifter seg av kjærlighet. De tror du gifter deg for å få oppmerksomhet, og jeg vil ikke gjøre noe nytt reality-show. Jeg har allerede gjort det.

- Hver morgen våkner jeg opp til mail som kommer med «et tilbud jeg ikke kan si nei til», men jeg klarer fint å motstå dem. Jeg er ferdig med reality-show, forklarer hun til TV-programmet «The Talk».

Foreløpig er det ikke kjent når bryllupet skal gå av stabelen, men mye kan tyde på at Kelly, som tidligere har vært forlovet med modellen Luke Worrall (22), må gifte seg med lilla hår.

Kellys mor, Sharon Osbourne (60), som er en av programlederne på TV-showet, ble svært glad da hun hørte om datterens forlovelse.

- Jeg bare: «Fantastisk! Nå blir det flere barnebarn».

Sharon ble bestemor for første gang da sønnen Jack (27) og kona Liza fikk datteren Pearl Clementine i april i fjor.LES OGSÅ: Aniston vurderer å utelukke moren fra bryllupet