<strong>JULEFRIERI:</strong> En kilde nær Brad Pitt og Angelina Jolie sier til Life & Style at paret skal ha holdt sin forlovelse hemmelig siden jul. Foto: All Over Press
JULEFRIERI: En kilde nær Brad Pitt og Angelina Jolie sier til Life & Style at paret skal ha holdt sin forlovelse hemmelig siden jul. Foto: All Over Press Vis mer

Holdt forlovelsen skjult i flere måneder

Brad Pitt ga Angelina ring i julegave.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Stjerneparet Brad Pitt (48) og Angelina Jolie (36) overrasket hele verden da de tidligere denne måneden avslørte at de hadde forlovet seg.

Nå hevder en kilde nær paret til bladet Life & Style at de to skuespillerne har båret på hemmeligheten helt siden jul, etter at Brad fridde i høytiden.

Paret skal ha bestemt seg for å utsette kunngjøringen til Angelina var ferdig med PR-arbeidet for sin nye film «In The Land Of Blood And Honey».

- Angelina var bekymret for at nyheten om forlovelsen ville ta oppmerksomheten fra sin nye film. Hun fikk også en del negativ omtale for den, så hun følte at timingen var feil og bestemte seg for å vente.

Brad Pitt har samarbeidet med smykkedesigneren Robert Procop for å lage forlovelsesringen.

- Jeg kan bekrefte at Robert Procop har designet en ring for Angelina Jolie, i samarbeid med Brad Pitt, sier en talsmann for designeren til Life & Style.

En talsmann for Brad Pitt sier til bladet at det foreløpig ikke er satt noen dato for bryllupet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun ser skremmende tynn ut

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer