Samira Wiley og Lauren Morelli:

Holdt fødselen skjult i en måned

«Orange Is the New Black»-stjernen Samira Wiley har fått sitt første barn sammen med kona.

NYBAKTE MØDRE: Samira Wiley og Lauren Morelli har blitt foreldre. Foto: Kristina Bumphrey/Starpix/REX/NTB
NYBAKTE MØDRE: Samira Wiley og Lauren Morelli har blitt foreldre. Foto: Kristina Bumphrey/Starpix/REX/NTB Vis mer
Publisert

For fire år siden ble «Orange Is the New Black»-skuespilleren Samira Wiley (35) og TV-seriens manusforfatter, Lauren Morelli (38), smidd i Hymens lenker.

Nå smiler lykken igjen for ekteparet.

Søndag kunngjorde nemlig Wiley at hun og kona har blitt foreldre til en liten jente ved navn George Elizabeth 11. april.

«God morsdag til min vakre kone, som for fire uker siden i dag fødte vårt første barn - vår vakre datter, George», skrev Wiley til et Instagram-bilde av den nyfødte babyjenta som holdt et godt grep om moras fingre.

«Velkommen til verden. Vi elsker deg og takker deg for å gi oss den beste, første morsdagen vi to kvinnene bare kunne drømme om», fortsatte hun.

FORELDRE: Lauren Morelli (t.v.) har ønsket sitt første barn velkommen til verden sammen med kona Samira Wiley. Foto: Richard Shotwell / Invision AP / FILE / NTB
FORELDRE: Lauren Morelli (t.v.) har ønsket sitt første barn velkommen til verden sammen med kona Samira Wiley. Foto: Richard Shotwell / Invision AP / FILE / NTB Vis mer

Morelli på sin side skrev følgende i et innlegg på Instagram:

«Vi er så lykkelige, så takknemlige og så slitne».

Ektefeller

Som nevnt ble de nybakte mødrene gift i Palm Springs i 2017.

Bryllupets beliggenhet var spesiell for paret, ettersom det var der «Orange Is the New Black»-manusforfatteren gikk ned på kne og fridde til sin kjære.

PLUTSELIG FØDSEL: Det ble en flytur utenom det vanlige for Lavinia Mounga og resten av passasjerene om bord på dette Delta Airlines-flyet fra Utah til Hawaii. Video: Newsflare / Foto: Hawaii Pacific Health Vis mer

Overfor People uttalte Wiley den gang at det å gifte seg hadde endret livet hennes.

- Livet handler ikke bare om deg lenger, men om deg og partneren din som en helhet. Livet handler om å navigere det sammen, sa «The Handmaid's Tale»-skuespilleren til magasinet.

Møttes på jobb

Duoen møtte hverandre på innspillingen av «Orange Is the New Black» i 2014.

De ble ifølge svenske Expressen et par etter kort tid. Det var bare noen få år etter at Morelli innså at hun likte jenter.

- Jeg forsto at jeg var homofil høsten 2012, en av de første dagene under innspillingen av serien, skrev hun i en tekst for noen år siden.

Da paret forlovet seg i 2016, viste de fram kjærligheten for hverandre på Instagram.

Bildet viste et smilende par, og på fingeren hadde 35-åringen en glitrende diamantring. Under fotografiet hadde hun skrevet: «Ja», og tagget 38-åringens profil på Instagram.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer