Lene Marlin og Kåre Conradi:

Holdt fødselen hemmelig

Lene Marlin og Kåre Conradi røper at de har blitt foreldre.

BLITT FORELDRE: Lene Marlin og Kåre Conradi har fått sitt første barn sammen. Foto: Lise Åserud / NTB
BLITT FORELDRE: Lene Marlin og Kåre Conradi har fått sitt første barn sammen. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av juli kom gladnyheten om at Kåre Conradi (48) og Lene Marlin (40) ventet sitt første barn. Nyheten delte Marlin til et bilde av seg selv og Conradi på Instagram.

«Baby i magen. Vi er overlykkelige, og gleder oss sånn til å møte den lille», skrev hun den gang.

-Har forandret livet deres

Lørdag kveld avslører Marlin at hun og Conradi har blitt foreldre for første gang til en liten datter. Også denne gangen deler artisten nyheten på Instagram.

«En liten jente som har forandret våre liv, skriver hun innledningsvis, og legger til at de valgte å holde nyheten for seg selv en stund.

« Det har vært fint. Skjønne, gode jenta vår. Ellie. Så lykkelig og takknemlig!» fortsetter Marlin til et bilde av datterens hånd.

Det folkekjære paret prøvde lenge å skjule forholdet, men da det danske bandet Saybia i november 2007 hadde konsert på Rockefeller i Oslo sentrum, fikk Se og Hør tatt det første bildet av dem sammen. Det var ingen tvil om at kjærligheten blomstret mellom de to profilene.

Paret, som forlovet seg i 2013, har ved flere anledninger uttalt at de er hverandres store støtte.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler klipp fra fødestua i den nyeste episoden av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

- Veldig stolt av henne

I 2014 fikk Marlin stor oppmerksomhet da hun åpnet seg opp om sine psykiske problemer og selvmordsplaner i et leserbrev, og hun ble også kåret til «Årets forbilde» av Se og Hør det samme året.

Hun rørte mange med sin tale da hun fikk prisen.

Til Se og Hør fortalte Conradi at han er utrolig stolt av hvordan forloveden har taklet sine utfordringer.

- Folk stopper meg på gaten for å fortelle hvordan Lenes artikkel har påvirket deres liv. Det er tydelig at det er mange som får hjelp, og det var jo det som var målet med artikkelen også. Jeg er veldig stolt av henne og veldig glad for det som skjer, sa han.

VIL IKKE JOBBE SMAMEN: Kåre Conradi har tidligere avslørt at han og forloveden ikke ønsker å jobbe sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VIL IKKE JOBBE SMAMEN: Kåre Conradi har tidligere avslørt at han og forloveden ikke ønsker å jobbe sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

I et større intervju med Dagbladet tidligere i år kunne Conradi avsløre hvorfor han og forloveden takker nei til å jobbe sammen.

Vi har blitt spurt mange ganger om å gjøre ting sammen. Det er veldig hyggelig, men vi sier alltid nei, sa han, og fortsatte:

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni i fjor etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Vi har vårt liv hjemme, og er hver for oss på jobb. Vi har aldri hatt noen grunn til å endre på det, men aldri si aldri. Og vi synger bursdagssanger sammen.

Da Dagbladet møtte han i mars var han svært hemmelighetsfull på spørsmål om paret skal ha barn eller gifte seg, men nå er de altså foreldre.

LES OGSÅ: - Jeg forlovet meg nettopp med min beste venn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer