Josh Hartnett:

Holdt fødselen hemmelig i over ett år

I 2019 ble Hollywood-stjernen pappa for tredje gang avslører han nå.

BLE FORELDRE: Skuespiller Josh Hartnett og kjæresten Tasmin Egerton ble foreldre i all hemmelighet i 2019. Foto: Scott Garfitt /REX / NTB
BLE FORELDRE: Skuespiller Josh Hartnett og kjæresten Tasmin Egerton ble foreldre i all hemmelighet i 2019. Foto: Scott Garfitt /REX / NTB Vis mer
Publisert

Torsdag kommer skuespilleren Josh Hartnett (42) og kjæresten Tasmin Egerton (32) med en stor overraskelse til både fans og presse. De har nemlig blitt trebarnsforeldre i det skjulte.

Det avslører «Pearl Harbor»-stjernen selv i et intervju med Mr Porter.

Paret er kjent for å verne godt om privatlivet sitt, og til tross for at Hartnett bekrefter at barn nummer tre kom til verden sent i 2019, røper han verken kjønn eller navn.

Har hendene fulle

På spørsmål fra magasinet om det er noen filmprosjekter han er spesielt stolt av, svarer 42-åringen følgende:

- Jeg er mest stolt av å være far til tre, at jeg har et godt forhold til partneren min og et fantastisk familieliv. Jeg har fremdeles muligheten til å få gode jobber og ettersom jeg har blitt eldre, så har karakterene blitt mer interessante.

Julie Bergan gjester Else Kåss Furuseth i «Kåss til kvelds», og kan avsløre at hun har en helt spesiell angst. Vis mer

Duoens to andre barn er fem og tre år gamle. Heller ikke deres navn er kjent, men Hartnett innrømmer at det har vært utfordrende å ha tre barn på under fem år under pandeminen.

- Vi har prøvd å holde dem opptatte så godt vi kan, men det er mye arbeid og det krever at begge to er tilstede hele dagen. Når kvelden kommer ønsker vi bare å strekke oss etter vinflasken og gå i seng, forklarer han til Mr Porter.

Skuespillerparets førstefødte er en jente og hun kom til verden i november 2015.

- Hun er min lille øyesten. Hun er helt perfekt. Å bli far setter alt i et helt nytt perspektiv. Egoet ditt bare forsvinner. Hjertet forlater kroppen og du gir det tillatelse til å passe på noen andre en stund, fortalte «Black Hawk Down»-stjernen i et intervju i 2016, ifølge People.

VELDIG INTENST: Cenigiz Al og kjæresten Maiken ble foreldre til en liten i oktober i år. Na harde en Youtube-video der de forteller om fødselshistorien. Vis mer

Norsk kjæreste

Amerikanske Hartnett og britiske Egerton møtte hverandre på settet til filmen «The Lovers» i 2011, men han var på den tiden sammen med den norske supermodellen Sophia Lie (32).

Sophia har tidligere sagt at det var slitsomt å bli jaktet på av paparazzi-fotografer da hun var kjæreste med Hollywood-stjernen.

- Det var sykt kleint. I begynnelsen ble jeg sjarmert av det. «Vil dere ha bilde av meg? Fett!». Men så ble det skikkelig ukomfortabelt. Det er jo ikke noe gøy når de følger etter deg, det er slitsomt. Noen mennesker er alltid fotogene - jeg er ikke en av dem, uttalte hun i 2014.

NORSK KJÆRESTE: Her er Sophia Lie og Josh Hartnett avbildet sammen da Moods of Norway holdt sin motevisning på Øvrevoll Galoppbane utenfor Oslo i 2011. Foto: Sara Johannessen / Scanpix /NTB
NORSK KJÆRESTE: Her er Sophia Lie og Josh Hartnett avbildet sammen da Moods of Norway holdt sin motevisning på Øvrevoll Galoppbane utenfor Oslo i 2011. Foto: Sara Johannessen / Scanpix /NTB Vis mer

Lie og Hartnett hadde et av-og-på forhold fra 2009 til 2012, og etter at det ble slutt mellom dem falt han for Tasmin Egerton.

De bor i dag sammen i England.

LES OGSÅ: - Trodde jeg hadde gitt meg med nakenscener

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer