STOLTE FORELDRE: Nicole og Keith er svært stolte av sin lille datter, og tok henne med seg overalt da de var i Paris.  Foto: Stella Pictures
STOLTE FORELDRE: Nicole og Keith er svært stolte av sin lille datter, og tok henne med seg overalt da de var i Paris. Foto: Stella PicturesVis mer

Holdt fast om lille Sunday Rose

Stolte foreldre Nicole Kidman og Keith Urban hadde med seg datteren til Paris.

SEHER.NO: At Oscar-vinner Nicole Kidman (41) og hennes countrysanger-ektemann, Keith Urban (41), er stolte av deres lille datter, Sunday Rose, skal være sikkert og visst.

Paret har med seg den 6 måneder gamle babyen hvor enn de går, og nylig tok de henne med seg til Paris i forbindelse med premieren på Nicoles siste filmprosjekt - "Australia".

Ulikt svært mange andre nybakte Hollywoodforeldre, har superparet valgt å ikke selge bilder av deres datter til tabloidene. Og det var først i november, da Nicole gjestet "The Oprah Winfrey Show" at offentligheten fikk se et ordentlig bilde av den lille gullklumpen.

Men nå har Nicole og Keith tydeligvis bestemt at det er på tide at datteren blir vist frem, for under oppholdet i Paris tok de flere ganger med seg Sunday Rose ut på tur.

Og babyen lå bestandig trygt og godt i mammas sterke armer.

Nicole har tidligere fortalt at Sunday Rose er som et mirakel for henne, da hun i mange år har slitt med å bli gravid og gjennomgått flere spontanaborter.

- Det er derfor Sunday Rose er vår lille mirakelbaby, hun et lite mirakel, har Nicole sagt.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Dette fikk ikke ektemannen se!