Duffy:

- Holdt fanget i ukevis

Den walisiske artisten Duffy forsvant fra rampelyset etter den skremmende opplevelsen.

STERK HISTORIE: Artisten Duffy forsvant brått fra rampelyset. Det skyldes at hun for noen år siden angivelig ble bortført og voldtatt. Nå deler hun den sterke historien. Foto: NTB scanpix
STERK HISTORIE: Artisten Duffy forsvant brått fra rampelyset. Det skyldes at hun for noen år siden angivelig ble bortført og voldtatt. Nå deler hun den sterke historien. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Selv om den walisiske artisten Duffy (35), hvis egentlige navn er Aimée Anne Duffy, ikke rakk å gi ut mye musikk, huskes hun fortsatt for sine sterke ballader og røffe sangstemme. På hvilken som helst karaokebar kan en fortsatt høre fans synge «Mercy» fra 2008-plata «Rockferry», blant annet.

Selv om hun solgte godt og på kort tid ble en populær artist, ebbet livet hennes i offentligheten ut. Det kom ingen ny musikk, hun gjorde ingen intervjuer og var så godt som sunken i jorda. Alt har en grunn, og da artisten i slutten av februar bestemte seg for å fortelle sin versjon av historien, var det nok mange som kjente at hjertet bristet litt.

I et innlegg på Instagram fortalte stjernen at hun hadde blitt dopet ned, voldtatt og holdt fanget, noe som åpenbart bidro for store psykiske problemer. Den gang delte hun ikke mye, men hun varslet at hun hadde planer om å fortelle mer om den grufulle perioden i livet hennes. Det har hun valgt å gjøre nå.

Holdt fanget i fire uker

På en egen nettside har hun publisert et åpent brev, der hun i detalj går gjennom hva som skjedde og hvordan det fortsatt påvirker henne den dag i dag. Motivasjonen for åpenheten er at hun gjerne vil hjelpe andre som har vært i lignende situasjoner, siden hun selv vet hvor håpløst alt kan føles.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer