Prins Harry og hertuginne Meghan:

- Holdt en svært lav profil

Prins Harry og Meghan holdt kortene tett til brystet da de gratulerte hertuginne Kate.

LAV PROFIL: Hertugparet skal ha holdt en lav profil da de gratulerte hertuginne Kate i anledning 40-årsdagen. Foto: Seth Wenig / AP / NTB
LAV PROFIL: Hertugparet skal ha holdt en lav profil da de gratulerte hertuginne Kate i anledning 40-årsdagen. Foto: Seth Wenig / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at 9. januar var en storslått dag for det britiske kongehuset. Hertuginne Kate, Storbritannias fremtidige dronning, fylte nemlig 40 år. Dagen ble markert med flere nye bilder av hertuginnen, som ble fanget på kamera av stjernefotograf Paolo Roversi.

40-årsdagen skal ifølge kongehusekspert Christopher Andersen (72), ha blitt tilbrakt på hertuginnen og prins Williams (39) eiendom Anmer Hall sammen med familie og venner.

Til tross for at det skal ha vært en rekke konflikter, uenigheter og dårlig stemning mellom samtlige, skal prins Harry (37) og hertuginne Meghan (40) ha sørget for at Kate fikk en gratulasjonshilsen fra dem.

Det melder US Weekly.

Holdt det privat

Da hertugparet skulle gratulere Kate med dagen i form av en videosamtale skal de imidlertid ha holdt svært lav profil.

Det forteller Andersen overfor US Weekly.

For knapt to år siden, da Kate fylte 38 år, ble det gitt en langt mindre privat hilsen fra hertugparet. Den gang tydde de til offentligheten for å gratulere henne, og de holdt ikke tilbake med å vise sin kjærlighet og takknemlighet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer