- Holdt det hemmelig for pappa

Liv Tyler fikk drømmejobben.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da Liv Tyler (34) fikk drømmejobben i sin nye reklamefilm, holdt hun det hemmelig for faren, Aerosmith-vokalist Steven Tyler (63).

Liv fikk tilbud om å synge i Givenchy-reklamen, og jublet da hun fikk beskjeden.

- Jeg trodde hele livet mitt at jeg skulle bli en sanger, siden både moren og faren min er musikere og sangere. Men på en eller annen måte endte jeg opp som skuespiller og modell isteden, sier hun ifølge Contactmusic.com.

Derfor var det med stor glede hun fikk lov til å synge i reklamefilmen. Likevel fortalte hun ikke den gledelige nyheten til sin far.

- Da jeg ble spurt, hoppet jeg ut av sengen og hylte som en liten jente. Det var en glimrende mulighet for meg, men jeg har ikkefortalt pappa om det.

Nettstedet skriver at grunnen rett og slett er at det er vanlig rutine for Tyler å ikke si noe om prosjektene sine før de er nærmest ferdigstilte.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Naken Tyler fikk J-Lo til å skrike

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer