Holdt bruddet skjult i to måneder

Etter 18 måneder er TV-dommeren nå singel igjen...

SKJULTE BRUDDET: Ingen visste at det hadde blitt slutt mellom Jeff Bratton og Paula Abdul, helt til førstnevnte avslørte det i januar. Foto: All Over Press
SKJULTE BRUDDET: Ingen visste at det hadde blitt slutt mellom Jeff Bratton og Paula Abdul, helt til førstnevnte avslørte det i januar. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere sangstjerne og «X Factor»-dommer Paula Abdul (49) er singel igjen. Det melder nettstedet ContactMusic.com.

Abdul datet plateselskapseier Jeff Bratton i 18 måneder, men paret gjorde det slutt allerede i november i fjor.

- Paula og jeg brøt med hverandre i november. Det hele var en gjensidig ting. Mellom de siste månedene av «X Factor» og mitt ansvar med plateselskapet, ble det lite tid for oss, sier Bratton ifølge nettstedet.

Samtidig skal paret ikke ha sett stort til hverandre på grunn av avstanden mellom dem. Paula holdt til i Los Angeles, mens Bratton bodde i New York.

Men Bratton og Abdul skal fortsatt være gode venner.

- Vi er nære venner. Jeg vil alltid være takknemlig for tiden vi hadde sammen som et par.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg hadde nesten sex med Paula

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer