VILLE VENTE: Khloe Kardashian holdt på babynyheten for å ikke stjele oppmerksomheten vekk fra søsteren Kylie Jenner. Foto: NTB Scanpix
VILLE VENTE: Khloe Kardashian holdt på babynyheten for å ikke stjele oppmerksomheten vekk fra søsteren Kylie Jenner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Khloe Kardashian:

Holdt babynyheten hemmelig på grunn av Kylie

- Det ble litt komplisert for Khloe etter Kylies store kunngjøring.

(Seoghør.no): Nok en gang har Kardashian-Jenner familien skapt furore i internasjonale medier.

Denne gangen med den overraskende nyheten om at Kylie Jenner (20) skal vente sitt første barn.

Kort tid etter kunne også nettstedet E! News, som har sendt den populære serien «Keeping Up with the Kardashians» siden 2007, avsløre at også søsteren Khloe Kardashian (33) er gravid.

I et nylig intervju med People kunne imidlertid en kilde, som skal være en nær venn av paret, avsløre at Khloe følte seg nødt til å vente med å dele nyheten da søsteren Kylie kom henne i forkjøpet.

- Det ble litt komplisert for Khloe etter Kylies store kunngjøring. Kunngjøringen kom rett før Khloe hadde planer om å fortelle den gledelige babynyheten, og følte seg dermed nødt til å vente med å fortelle, for å ikke ta oppmerksomheten vekk fra søsteren, forteller kilden.

Klarte ikke vente lenger

Som dagene gikk, klarte ikke Khloe å holde seg på pinebenken stort lenger.

- Det kom til en punkt der Khloe ikke klarte å skjule hemmeligheten lenger. Hun ville ikke lenger lyve åpenlyst til menneskene rundt seg og fant ut at hun ikke klarte å holde tyst mer, forteller kilden.

Ifølge flere kilder skal Khloe vente barn sammen med kjæresten Tristan Thompson (26).

Saken fortsetter under bildet:

- VENTER BARN: Khloe Kardashian venter angivelig sitt første barn sammen med kjæresten Tristan Thompson. Foto: NTB Scanpix
- VENTER BARN: Khloe Kardashian venter angivelig sitt første barn sammen med kjæresten Tristan Thompson. Foto: NTB Scanpix Vis mer

US Magazine skriver at 33-åringen skal være om lag fire måneder på vei.

- Jeg har aldri vært så forelsket

Paret begynte å date for ett år siden, og allerede i april avslørte Khloe at hun hadde ønsker om å stifte familie med idrettsstjernen.

- Jeg har aldri vært forelsket på denne måten før, fortalte hun til US magazine, ifølge E! News.

De siste årene har «Keeping Up with the Kardashians»-stjernen hatt et turbulent kjærlighetsliv.

Tidligere var Khloe gift med NBA-proffen Lamar Odom (37).

Saken fortsetter under bildet:

VAR GIFT: Khloé og Lamar var gift i syv år, før de ble skilt i 2016. Foto: AFP / NTB Scanpix
VAR GIFT: Khloé og Lamar var gift i syv år, før de ble skilt i 2016. Foto: AFP / NTB Scanpix Vis mer

Etter fire år som ektepar søkte hun imidlertid om skilsmisse i desember i 2013. Grunnen til bruddet skal ha vært fordi Lamar slet tungt med rusmisbruk og hadde vært utro med flere kvinner bak reality-stjernens rygg.

Også da hun var sammen med Odom snakket Khloe om å få barn, men i virkeligheten var realitystjernens mammaplaner en eneste stor løgn.

Spekulasjoner

Nyhetene om Khloe og Kylies vordende foreldreliv har fått voldsom mediedekning de siste dagene, og like raskt spredte nyhetene seg også til sosiale medier hvor flere har begynt å spekulere.

Flere fans mener nemlig at graviditeten til Kylie passer ypperlig med ønsket til halvsøsteren Kim Kardashian (36) om et tredje barn.

For kort tid siden ble det kjent at Kim og ektemannen Kanye West (40) har valgt å få barn via en surrogat, og nå spekuleres det i om Kylie er deres surrogatmor.

Ifølge US Weekly skal Kylie ha fem måneder igjen til sin termin, noe som bygger under fansens spekulasjoner.

Humoristiske «memer» og bilder har blitt delt over Twitter de siste dagene hvor fansen spekulerer i om dette kan være tilfellet.

«Plot Twist: Kylie Jenner er surrogatmoren til Kim og Kanye», skriver en fan på Twitter.

«Kylie Jenner er antakeligvis ikke gravid med hennes eget barn. Hun er nok Kim og Kanyes surrogat», skriver en annen.

«Hva om Kardashian familien vil få oss til å tro at Kylie Jenner er gravid med kjæresten, men egentlig så er hun Kim Kardashian sin surrogat», skriver en tredje fan.

LES OGSÅ: - Jeg håper Tori er ferdig med å få barn nå