Holder TV-planene strengt hemmelig

Per Heimly vil ikke avsløre noe om sitt nye prosjekt med Ari Behn.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I fjor lagde Per Heimly (40) og Ari Behn (39) reiseprogrammet «Ari og Per» for NRK. Kameratene gjorde stor suksess og vant til og med prisen for beste underholdningsprogram under utdelingen av Gullruten i fjor.

I juni ble det kjent at de to kunstnerne skal tilbake på skjermen, og de er nå i gang med innspillingen av et program for TVNorge.

De to er ikke redde for å by på seg selv, og i «Ari og Per» fikk vi blant annet se Ari utkledd som dame da de to besøkte dragmiljøet i Barcelona. De lærte breakdance i Bronx og uforsket geishamiljøet i Tokyo. Hva publikum kan vente seg av det nye programmet er ennå ukjent og Heimly holder kortene tett til brystet.

- Jeg kan ikke røpe noe av handlingen, men innspillingen går fint. Det er ganske hardt og intenst og det er slik det skal være, sier han da Seoghør.no møter ham på premieren av Anne-Kat Hærlands nye show fredag kveld.

I februar vakte Heimly oppsikt med en rekke fotografier av kvinner med melkespreng. Og selv om han er travelt opptatt med TV-innspilling, planlegger han også flere nye fotoprosjekter.

- Jeg jobber som faen med det. Jeg holder på å etablere  et nytt fotostudio og ønsker å gjøre et nytt fotocomeback.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han er en fargeklatt i norsk kulturliv 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer