Grunde Myhrer:

Holder sin nye kjæreste hemmelig av en spesiell grunn

Grunde avslørte mye på parketten forrige lørdag, men privat holder «Skal vi danse»-deltakeren kortene tett til brystet.

HEMMELIGHETSFULL: Grunde Myhrer (21) vil ikke røpe kjærestens identitet. Foto: NTB Scanpix.
HEMMELIGHETSFULL: Grunde Myhrer (21) vil ikke røpe kjærestens identitet. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

(Seoghør.no): Grunde Myhrer (21), tidligere kjent som «Paradise Hotel»-Grunde, gjør denne høsten suksess på parketten i «Skal vi danse». De to første lørdagene var han dommernes favoritt i det populære danseprogrammet.

Under forrige lørdags sending av «Skal vi danse» kunne man se Grunde i en het samba med sin dansepartner Ewa Trela, men på det private plan er det en helt annen kvinne som hjertet hans banker for.

Tidlig i høst kunne Grunde avsløre at han ikke lenger er singel, men han har ingen planer om å røpe hvem sin utkårede er.

Til Se og Hør avslører han hvorfor han ikke vil røpe navnet på sin nye kjæreste.

- Jeg tenker at hun skal få ha sitt privatliv. Og når tiden er riktig, så får tiden heller komme da, sier han til Se og Hør.

Saken fortsetter nedenfor.

SENSUELL DANS: Grunde var tidlig blant dommernes favoritter i «Skal vi Danse». Under lørdagens sending var han å se i en svært sensuell samba med dansepartneren Ewa. Foto: Thomas Reisæter/TV 2
SENSUELL DANS: Grunde var tidlig blant dommernes favoritter i «Skal vi Danse». Under lørdagens sending var han å se i en svært sensuell samba med dansepartneren Ewa. Foto: Thomas Reisæter/TV 2 Vis mer

Viser ny side

Grunde holdt en lav profil som deltaker i realityserien «Paradise Hotel», sammenlignet med flere av de andre deltakerne, og tok avstand fra både sengekos og alkohol på tv-skjermen. Selv om det verken ble finaleplass eller premie på 21-åringen, vant han mange av TV-seernes hjerter.

- Jeg føler ikke at jeg endrer image, fordi jeg alltid har prøvd å være meg selv, og vise frem og stå for de verdiene jeg har.

- Det følte jeg at jeg klarte veldig bra på «Paradise Hotel», men jeg har lyst til å vise enda mer av hvem jeg er gjennom «Skal vi danse», og fortsetter:

Grunde legger ikke skjul på at han merket at det finnes klare ulemper med å stikke hodet frem i rampelyset.

– Folk har fordommer, og det er selvfølgelig synd at folk har det. Sånn burde det ikke være, folk burde være mere åpne.

- Men jeg føler jeg får vist hvem jeg er gjennom dette programmet, og det er det som er viktig for meg. Da får jeg kanskje vist at de fordommene folk har kanskje ikke helt stemmer.

GOD STEMNING: Skal vi danse-deltager Grunde Myhrer skryter av konkurrent Trude Drevlands hofter på dansegulvet. Video: Julie Solberg. Vis mer

Vil prioritere teknikken

Grunde legger ikke skjul på at han har et sterkt ønske om å komme langt i «Skal vi danse».

Derfor må hans nye kjæreste tåle mange alenekvelder mens han er på dansetrening.

- Akkurat nå betyr «Skal vi danse» veldig mye for meg, det er det jeg legger hjertet og sjelen i akkurat nå, sier han til Se og Hør.

LES OGSÅ: – Folk sier jeg ligner på Channing Tatum