AKTUELL: I disse dager er Robert Stoltenberg å se på NRK i humorsatsingen  Underholdningsavdelingen, med blant andre Live Nelvik (t.v.) og Herborg Kråkevik. Foto: Stella Pictures
AKTUELL: I disse dager er Robert Stoltenberg å se på NRK i humorsatsingen Underholdningsavdelingen, med blant andre Live Nelvik (t.v.) og Herborg Kråkevik. Foto: Stella PicturesVis mer

Holder seg ung med sirkeltrening

Robert Stoltenberg frykter ikke å runde femti.

SEOGHØR.NO: Selv om den folkekjære komikeren Robert Stoltenberg (47) rykker stadig nærmere 50-årene ser han betydelig yngre ut.

I denne ukens Se og Hør avslører han hvordan:

- Det er ikke noe spesielt jeg gjør, egentlig. Jeg spiser for mye, og er glad i å ta meg et glass vin. Men så prøver jeg å trene litt da, selv om det ikke er snakk om veldig mye akkurat. Det går i sirkeltrening – et par tre ganger i uka. Gode, gammeldagse gymøvelser!

Robert er for tiden aktuell i TV-programmet Underholdningsavdelingen, som er NRKs nye humorsatsing. I motsetning til tidligere, hvor han har stått for alle rollene selv, deler han denne gangen TV-ruten med seks andre skuespillere.

Videre i det store intervjuet med Robert i denne ukens Se og Hør kan du blant annet lese hva han føler om nettopp det å ikke være alene om å skape lattermilde øyeblikk i samme program.

LES OGSÅ: Folk vagget hjem da Robert Stoltenberg inviterte til fest