FLOTT: Slik så Jordan ut fem uker etter at hun fødte sitt tredje barn! Foto: STELLA PICTURES
FLOTT: Slik så Jordan ut fem uker etter at hun fødte sitt tredje barn! Foto: STELLA PICTURESVis mer

- Holder meg tynn med sex

Lysten på sex er ikke blitt mindre for puppemodellen Jordan etter tre barnefødsler... Snarere tvert imot.

SEHER.NO: Puppemodellen Jordan (29) har født tre barn, men sex-lysten har ikke blitt mindre av den grunn.


Nå avslører den sexy blondinen at hun og ektemannen Peter André (34) rett og slett ikke kan få nok av hverandre.


Men det er nok ikke bare lysten som får Jordan til å ta en runde med ektemannen. Ifølge Jordan var det nemlig sex som hjalp henne tilbake til sin flotte figur få uker etter at hun fødte datteren Princess Tiáamii for 5 måneder siden.


- Vi kan ikke holde fingrene fra hverandre, og det er jo ingenting som forbrenner flere kalorier enn sex, sier Jordan til OK! Magzine.


Og hvem som er sjef i sengen er det ingen tvil om...


- Vi er meget fantasirike. Peter er den rolige av oss, det er jeg som tar kontrollen og er den ekstreme, avslører Jordan.


Nylig uttalte Jordan at hun igjen ville legge seg under kniven. Denne gang for å operere vaginaen sin trangere. Hun ville nemlig ha tilbake sin uskyld!


- Jeg lurer på om jeg skal operere vaginaen min for å gjøre den trangere. Etter å ha født tre barn merker jeg virkelig forskjellen, sa Jordan.


Samlivseksperter tror nå at Jordan er desperat etter å få tilbake ryktet som sexdronning. Hun er ifølge ryktene redd for at folk skal tro at hun er en kjedelig husmor.


- For å bevare bildet av en sexy og attraktiv Jordan, skaper hun nå et bilde av seg selv som kvinnen som ikke kan få nok sex, sier samlivsekspert Tracey Cox ifølge OK!


LES OGSÅ: Må planlegge bade-sex