Rachel Bloom:

- Holder fremdeles på å leges etter operasjonen

Hollywood-stjernen letter på sløret om brystoperasjonen.

ÅPENHJERTIG: Rachel Bloom snakker ut om brystoperasjonen. Foto: Skjermdump fra Instagram
ÅPENHJERTIG: Rachel Bloom snakker ut om brystoperasjonen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mars i fjor ble «Crazy Ex-Girlfriend»-stjernen Rachel Bloom (34) mamma for første gang da hun og ektemannen Dan Gregor (37) fikk en datter sammen.

Det er ingen hemmelighet at kroppen forandrer seg i takt med både svangerskap og fødsel, og nå deler skuespilleren et åpenhjertig innlegg med fansen.

Hun har nemlig måttet ta grep etter at hun ble mor, noe hun avslører selv overfor følgerne sine på Instagram.

«Jeg gjorde det! Før graviditeten tenkte jeg aldri på en brystreduksjon. Jeg var ganske fornøyd med kroppen min», starter hun innlegget med, og deler samtidig et før- og etterbilde av seg selv.

«Komfortabel og lettet»

Videre innrømmer 34-åringen at det noen ganger både var slitsomt og tungt med en DD-cup, som økte til DDD da hun hadde mensen, men at hun var heldig som aldri opplevde store fysiske plager.

«Men da jeg ble gravid vokste brystene raskt fra DD/DDD til en G-cup, og etter at jeg begynte å amme forandret hele teksturen seg; de ble veldig veldig myke, noe som skjer når man går gravid/ammer, men som ingen egentlig snakker om. Til slutt føltes det som om jeg hadde et par store myke baller hengende nedover brystet mitt», forklarer hun.

OPERERT: Dorthe Skappel ligger på sykehuset etter at hun ble operert for gallestein. Vis mer

Bloom ser at dette gjorde at hun fikk utslett under puppene, dype spor på skuldrene etter bh-stroppene, nakkeproblemer og nattlige hetetokter.

«Jeg klarte ikke sove uten å ha en pute MELLOM brystene», skriver hun.

Skuespilleren kontaktet derfor tre ulike leger for å høre hva som kunne gjøres.

«Ønsket mitt var bare å få tilbake størrelsen jeg hadde før graviditeten (kanskje litt mindre). Jeg holder fremdeles på å leges etter operasjonen, så vi får se hva som skjer, men jeg føler meg allerede mer komfortabel og lettet», avslører hun, og sier avslutningsvis at hun må komme tilbake til selve konklusjonen av opplevelsen litt senere.

I helgen kom Bloom med følgende oppdatering til fansen:

«Tok med de nye puppene ut en tur på kveldens Dynasty Typewriter show», delte hun sammen med dette bildet:

LES OGSÅ: - Blir vel ikke større enn dette?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer