Irina Shayk:

- Holder det for meg selv

Den russiske modellen kryptisk om Kanye-rykter.

HEMMELIGHETSFULL: De siste månedene har det blitt hevdet at Irina Shayk og Kanye West har hatt en flørt. Nå får førstnevnte spørsmål om relasjonen til rapperen. Foto: Beretta /Sims / Shutterstock / Mark J. Terrill / AP Photo / NTB
HEMMELIGHETSFULL: De siste månedene har det blitt hevdet at Irina Shayk og Kanye West har hatt en flørt. Nå får førstnevnte spørsmål om relasjonen til rapperen. Foto: Beretta /Sims / Shutterstock / Mark J. Terrill / AP Photo / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste månedene har en angivelig flørt mellom rapperen Kanye West (44) og modell Irina Shayk (35) skapt store overskrifter.

Romanseryktene begynte først å spre seg i mai, men i løpet av sommeren hevdet imidlertid flere kilder at romansen hadde kjølnet. Kort tid senere ble det avkreftet, og kilder hevdet at Shayk og West fremdeles datet.

I slutten av forrige måned kom imidlertid nok en kontrabeskjed, og kilder hevdet nok en gang at romansen skal være over, ifølge Page Six.

Hva som faktisk er ståa mellom de to stjernene er imidlertid fortsatt uvisst ettersom ingen av dem har uttalt seg om den angivelige relasjonen.

SKILLES: TMZ meldte den 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterte sjokkbruddet. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Kortene tett til brystet

Nå fanger derimot Irina Shayk oppmerksomheten etter at hun stilte opp i et intervju med Highsnobiety, hvor kjærlighetslivet hennes ble et tema.

I intervjuet får hun nemlig spørsmål om det er noe sannhet i romanseryktene med Kanye West. På dette svarer hun imidlertid kryptisk:

- I morgen kommer det til å være et rykte om at jeg dater dørvakten min, ikke sant? Og dagen etter kommer det til å være noen andre. Det er alltid noe der og jeg holder det bare for meg selv.

VERNER GODT OM PRIVATLIVET: Irina Shayk klarte å vri seg unna spørsmål om romanseryktene med Kanye West. Foto: Richard Young / Shutterstock / NTB
VERNER GODT OM PRIVATLIVET: Irina Shayk klarte å vri seg unna spørsmål om romanseryktene med Kanye West. Foto: Richard Young / Shutterstock / NTB Vis mer

Highsnobiety påpeker i saken sin at Shayk ikke direkte avkrefter at det er noen romanse med rapperen, men hun bekrefter det heller ikke.

Som nevnt begynte ryktene å florere like før sommeren da Shayk var med West til Sør-Frankrike i anledning hans 44-årsdag. Der tilbrakte de tre dager sammen i hans feriehus med navn Villa La Coste.

Den er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Den gang publiserte Daily Mail bilder av duoen sammen.

- Hun virker å være betatt. Han inviterte henne med til Frankrike og hun ville gjerne være med. De dater ikke offisielt, men det er en interesse der fra begge sider, fortalte en kilde til People rundt samme tidspunkt.

Videre forklarte kilden at Shayk og West har kjent hverandre i flere år, og at de hadde tilbrakt tid sammen i New York før reisen til Sør-Frankrike.

En annen kilde fortalte til People at de skal ha møttes gjennom motebransjen. Shayk har tidligere vært modell for Wests merke Yeezy, og dukket blant annet opp i musikkvideoen hans for låten «Power» i 2010.

OVERRASKER:Kourtney Kardashian overrasker som skuespiller i Netflix nye film «He's all that». Video: Se og Hør/Netflix Vis mer

- Ikke tid til å date

Som tidigere nevnt hevdet kilder forrige måned at romansen mellom duoen er over. Ifølge kildene skal det ikke ha vært en seriøs nok flørt mellom de to stjernene til at det utviklet seg til noe mer.

- Kanye har vært opptatt med jobb og har tilbrakt tid med barna sine. Det er fokuset hans nå, han har ikke tid til å date akkurat nå, men han synes Irina er fantastisk. De er fortsatt vennlige med hverandre, sa kilden til People.

Som følge av alle overskriftene om West og Shayk var det knyttet stor spenning til årets Met-Galla ettersom både Shayk og Wests ekskone Kim Kardashian (40) var på gjestelisten.

BRYTER SAMMEN: Da Kim Kardashian snakket om Kanye i «Keeping up with the Kardashian» bryter hun sammen. Video: TV 2 Vis mer

På Twitter hadde fansen spekulert i månedsvis, og sett for seg ulike scenarioer. En bruker lekte for eksempel med tanken om et potensielt pinlig sammenstøt på toalettet.

«Alt jeg kan tenke på er at Irina Shayk og Kim Kardashian møtes på Met-gallaen i kveld … Se for dere at de går på toalettet samtidig», skrev vedkommende på Twitter.

UNDER SAMME TAK: Kim Kardashian (t.v.) og Irina Shayk (t.h.) på Met-gallaen forrige uke. Foto: Ron Adar / Splash News / NTB / Theo Wargo / Getty Images / AFP / NTB
UNDER SAMME TAK: Kim Kardashian (t.v.) og Irina Shayk (t.h.) på Met-gallaen forrige uke. Foto: Ron Adar / Splash News / NTB / Theo Wargo / Getty Images / AFP / NTB Vis mer

Met-gallaen var også første gang de to kvinnene møttes, i hvert fall i offentlig sammenheng, siden West og Shayk begynte å date kort tid etter skilsmissen med Kardashian tidligere i år.

De to stjernene ankom Met-gallaen med få minutters mellomrom, og Shayk skal ha rukket å gå inn i bygningen før Kardashian ankom gallaen.

Det er duket for en reunion for «The Kardashians» og der avslører Kim hemmelig drama før skandalebryllupet. «Bilder fra HayU hos TV 2 play». Vis mer

LES OGSÅ: Føler seg lurt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer