Foto: All Over Press
Foto: All Over PressVis mer

- Hold kjeft! Slutt å klage!

Christian Bale er lei av George Clooneys sutring.

SEOGHØR.NO: Det har lenge vært kjent at den nygifte kjekkasen George Clooney (53) har lite til overs for paparazzi-fotografer.

Da bryllupet mellom ham og Amal Alamuddin (36) ble holdt ved den italienske byen Como i september, fikk han blant annet borgemesteren til å sette opp et forbud for fotografene om å oppholde seg i et område rundt luksushuset hvor bryllupet stod.

Nå avslører Hollywood-stjernen Christian Bale (40) at han har lite sympati for kollegaen sin.

- Det hjelper ikke at han snakker om det. Det er mer som «Kom igjen, hold kjeft. Lær deg å leve med det og slutt å klage. Jeg foretrekker å ikke syte om det, sier Bale i et intervju med Wall Street Journal, ifølge E! News.

- Noen folk plager deg som om du er et dyr i en dyrehage. Hvis du er smart, så viser du at du ikke bryr deg. Hvis du er dum, slik som jeg noen ganger kan være, så lar du deg irritere. Og da har de klart å oppnå det de ville. Jeg pleier vanligvis å angre etterpå.

Saken fortsetter under bildet.

SAMME ROLLE: Både Bale og Clooney har spilt Batman. Clooney i 1997, og Bale i 2005, 2008 og 2012.  Foto: All Over Press
SAMME ROLLE: Både Bale og Clooney har spilt Batman. Clooney i 1997, og Bale i 2005, 2008 og 2012. Foto: All Over Press Vis mer

Nekter å la fotografene «vinne»

Skuespilleren, som har klart å holde privatlivet sitt med kona Sibi Blazic (43) borte fra rampelyset, er kjent for å være hissig, men prøver å holde seg unna konfrontasjoner med fotografer.

I intervjuet delere han en historie da han selv var i Italia med kona, og en plagsom fotograf ventet på dem utenfor hotellet.

- Han sa de mest obskøne ting til min kone. Jeg vet hva han ville. Han hadde en strategi, men jeg nektet å gi ham gleden av å få en sint Christian Bale etter seg. Samtidig så dreper han min mennesklighet og min verdighet som ektemann hvis jeg ikke reagerer, og det vet han. Men man har et valg, forklarer Christian, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Bale gikk ned 27 kilo etter en skrivefeil